Annonce
Ugeavisen Kolding

Sig din mening på Skamlingsbanken

Udstillingen kan opleves frem til den 22. november. PR-foto.
Kunstner inviterer folk til at deltage i kæmpe kunstinstallation på Skamlingsbanken.
Annonce

Kolding: Kunstneren Vibeke Nørgaard Rønsbo inviterer til deltagelse i en kæmpe kunstinstallation, hvor alle kan få deres specielle budskab med. Projektet hedder ”til låns” og går ud på at skabe en oplevelse af naturens storhed, som sætter livet i et særligt perspektiv.

Projektet søger med sine deltagere og sit publikum at skabe en kunstinstallation bestående af 2-300 små manillamærker, der bliver placeret i landskabet på Skamlingsbanken. På mærkerne har deltagerne skrevet udsagn om deres forhold til naturen.

Annonce

Giv dig tid til naturen og få igen

Mærkerne er udfyldt af skoleklasser fra Sjølund-Hejls Skole og Design- & Idrætsefterskolen Skamling, som allerede har deltaget i en workshop med kunstneren.


Når man giver sig tid til naturen, får man så meget ekstra med. Det er berigende både for mig og publikum at læse de mange budskaber.

Vibeke Nørgaard Rønsbo


Har man selv lyst til at deltage, så inviterer Vibeke Nørgaard Rønsbo alle interesserede til workshop på mandag den 12. oktober fra kl. 10-15.

- På de første to workshops snakkede vi om, hvad naturen kan give, og gav os tid til at fornemme og være i naturen på Skamling. Så manillamærkerne er meget forskellige, de unge har skrevet mange spændende ting på deres mærker. Nogen skriver egne digte, mens andre skriver linjer fra sange. Jeg havde en dreng fra fjerde klasse, der kom med en kastanje, og som pludselig havde tænkt over, at det ikke bare var en kastanje, men at den havde en flot farve og også var blød at røre ved. Så når man giver sig tid til naturen, får man så meget ekstra med. Det er berigende både for mig og publikum at læse de mange budskaber, fortæller Vibeke Nørgaard Rønsbo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce