Annonce
Ugeavisen Kolding

Skønhedsbutikken Beautycos rykker ind i Jernbanegade: Der er rigtig godt gang i gågaderne

I løbet af foråret åbner skønhedsbutikken Beautycos her i Jernbanegade 12. Foto: Steffen Nielsen
Med 40.000 varenumre på lager er der masser at vælge imellem, når skønhedsbutikken Beautycos åbner i Kolding.

Kolding: Mens det meste af midtbyen er lukket ned, er der fuld gang i ombygningen inde i Jernbanegade 12.

Skønhedskæden Beautycos har overtaget lokalerne og er så småt gået i gang med indretningen af det, der bliver kædens 11. butik.

- Vi har længe haft udkig på at få noget i Kolding, men vi har ikke rigtig vidst, om vi skulle vælge midtbyen eller centret, for man kan ikke komme udenom, at centret fylder i Kolding. Men på det seneste har vi har set en tendens til, at butikker er rykket lidt ud af centrene og har fundet ud af, at huslejen og antal åbningstimer ikke går op med bundlinjen. Så vi gik nogle ture i Kolding og syntes, at der var rigtig godt gang i gågaderne. Der var virkelig smæk på, og det er  en hyggelig by, siger indehaver Henrik Asmussen.

Annonce

Kunderne vil dufte og føle

Beautycos råder også over en stor webshop, men selvom der er godt gang i nethandlen, så ser Henrik Asmussen fortsat de fysiske butikker som en vigtig del af forretningen.

- Detail er svært, og det ved vi allesammen. Der er mange udgifter, og nethandlen boomer, men vi skylder alligevel vores kunder muligheden for at prøve og dufte de forskellige produkter. Det er der mange, som gerne vil, siger han.

I den nye butik vil man blandt andet kunne købe en række hudpleje- og hårprodukter, både af den professionelle og den mere gængse slags. Desuden forhandler Beautycos forskellige helseprodukter som vitaminer og kosttilskud, og man kan også købe lækkerier som chokolade.

Butikken forventes at åbne i løbet af marts eller april. Den endelige åbningsdato vil blive offentliggjort på Beautycos' facebookside.

Beautycos

Skønhedsbutikken Beautycos blev startet i 2009 med en fysisk butik i Odense og en webshop.

Siden starten er kæden vokset til 10 butikker, og til foråret åbner den 11. i Kolding. Første åbningsdag forventes at blive i marts eller april.

Se mere på www.beautycos.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce