Annonce
Ugeavisen Kolding

Skobutik vil igen satse på midtbyen: Flytter fra Kolding Storcenter

Bianco vender tilbage til Kolding midtby i oktober eller november. Butikken bliver nabo til Frk. Himmelblå og Kul og Koks i det tidligere Nielsens-lejemål. Foto: Steffen Nielsen
I 2018 lukkede skokæden Bianco sin butik i Kolding midtby for i stedet at satse på søsterbutikken i Kolding Storcenter. Nu flytter butikken så den anden vej til større lokaler i Østergade.
Annonce

Kolding: Det blev Kolding Storcenter, der trak mest, da skokæden Bianco i 2018 nåede frem til, at der kun var plads til én af kædens butikker i en by som Kolding. Derfor lukkede den daværende butik i Østergade, mens Bianco holdt fast i centerbutikken.

Nu er Bianco imidlertid på vej tilbage til midtbyen. Kæden åbner en ny og større butik i Østergade 26, hvor en del af tøjbutikken Nielsens i øjeblikket er ved at lukke ned, mens den nuværende Bianco i Kolding Storcenter bliver lukket.

- Vi valgte at satse på Kolding Storcenter, men nu har vi fået en oplagt mulighed for at få en placering i midtbyen i et lokale, der er større end det, vi har nu, og hvor vi kan teste et nyt butikskoncept, siger Karina Stokholm, der er ansvarlig for kædens butikker.

I det nye koncept bliver der også plads til andre mærker end Bianco i butikken, og så indgår man et samarbejde med designvirksomheden House Doctor, som leverer butikkens interiør, der også vil være til salg.

Annonce

Vil støtte midtbyen

Karina Stokholm understreger, at flytningen ikke skal ses som et fravalg af Kolding Storcenter, men mere et tilvalg af midtbyen og den mulighed, der bød sig der. Blandt andet glæder hun sig over udsigten til at få tøjbutikkerne Frk. Himmelblå og Kul og Koks som naboer. De to butikker rykker ind i de tilstødende lokaler i slutningen af oktober.

- De naboer vi ligger med er rigtig fine, og det vil vi gerne være en del af. Det har vi også skelet til, for stod resten af lejemålet tomt, så havde det selvfølgelig også været lidt op ad bakke. Så det har da været en accelerator, siger hun og tilføjer, at Bianco er glade for igen at kunne være til stede i midtbyen.

- Ideen om at støtte lokalområdet og byen spiller også ind. Man taler jo meget om butiksdød, og der vil vi gerne være medvirkende til, at det ikke sker i Kolding.

Bianco

Bianco designer og sælger sko. Hovedkontoret ligger i Lunderskov, og kæden er stiftet af René Piper Laursen i 1987.

I januar 2016 købte Bestseller aktiemajoriteten i Bianco, og i 2019 købte medejer af skofirmaet Cashott, Jens Schøtt, mellem 10-15 procent af Bianco og indtrådte som ny direktør.

I løbet af oktober eller november flytter kæden sin lokale butik fra Kolding Storcenter til Østergade 26.


Man taler jo meget om butiksdød, og der vil vi gerne være medvirkende til, at det ikke sker i Kolding.

Karina Stokholm, Bianco
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce