Annonce
Ugeavisen Kolding

Slotssøbadet støtter Kolding Svømmeklub

Kolding Svømmeklubs medlemmer og deres familiemedlemmer kan se frem til en lang række svømmetilbud ovenpå sponsoraftalen mellem Slotssøbadet og Kolding Svømmeklub. Pressefoto.
Annonce

Kolding: Som en af de første danske svømmehaller tegner Slotssøbadet nu en vidtgående sponsoraftale med badets største bruger – nemlig Kolding Svømme Klub, der har godt 1.000 medlemmer.

Den næste to-årige aftale giver KSK et fast årligt sponsorat og samtidig begunstiges de mange medlemmer og deres familier med en billigere svømmemulighed; både når børnene er til svømmetræning og i weekenderne.

- Vi har længe gået og overvejet, hvordan vi kunne støtte vores største bruger i Slotssøbadet, siger direktør i badet Otto Skak og fortsætter:

- Nu har vi endelig fået en model, som er ret unik i Danmark og samtidig kan være med til at generere flere besøgende samtidig.

- Vi er i Kolding Svømmeklub rigtig glade for den nye aftale, der tilgodeser vores daglige drift indenfor svømning og vandpolo og ikke mindst mulighederne for vores medlemmer og deres familier, siger bestyrelsesformanden hos KSK, Peter Thaysen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce