Annonce
Ugeavisen Kolding

Slotssøbadet vil kontakte tidligere gæster i tilfælde af coronasmitte

Otto Skak, direktør for Slotssøbadet, lægger vægt på åbenhed i tilfælde af, at svømmehallen kommer til at opleve, at en af dens gæster efter sit besøg får konstateret corona. Man kan ikke være bekendt at putte med de oplysninger, mener han. Arkivfoto: Søren Gylling
I Slotssøbadet giver man gæsterne mulighed for at aflevere kontaktinformationer, sådan at man fra svømmehallens side kan kontakte dem, hvis en tidligere gæst får konstateret corona. Det er mest ordentligt, mener direktør.
Annonce

Kolding: Hvis en tidligere gæst i Slotssøbadet kontakter de ansatte i svømmehallen og fortæller, at vedkommende har fået konstateret coronavirus umiddelbart efter et besøg i Slotssøbadet, er medarbejderne ikke i tvivl om, hvad de skal gøre.

Svømmehallen har udarbejdet nogle faste retningslinjer for, hvad man herefter gør, og overskriften for dem er: Åbenhed.

Det besluttede badets ledelse, efter at badelandet Lalandia i Rødby var blevet udsat for kritik på sociale medier, fordi stedet ikke havde informeret bredt og åbent ud, efter at en gæst kort efter sit besøg fik konstateret corona og gav badelandet besked.

Blandt andet har man i Slotssøbadet sat i søen, at alle gæster har mulighed for at udfylde en seddel, hvor man noterer kontaktinfo og tidspunkt for sit besøg, og derefter afleverer sedlen i Slotssøbadets reception, der opbevarer den i 10 dage.

Dette opslag står i receptionen hos Slotssøbadet, og ved siden af ligger små sedler, som gæsterne kan udfylde med deres kontaktinformationer og tidspunkt for besøg i svømmehallen og aflevere i receptionen. Foto: Lotte Højstrøm

Ved eventuel coronasmitte vil man blive kontaktet af badets personale. Slotssøbadets direktør Otto Skak fortæller, at man desuden vil informere på sociale medier, så de gæster, som ikke har afleveret kontaktinformation om sig selv, ligeledes har en chance for at få besked.

- Vi ville gerne gøre det bedre i tilfælde af, at en af vores gæster var ramt at covid-19. Jeg synes ikke, man kan være bekendt ikke at fortælle det åbent, hvis det sker, og vi vil ikke udsættes for en shitstorm, siger Otto Skak.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce