Annonce
Ugeavisen Kolding

Spørg Ugeavisen: Hvad undrer du dig over?

Har du et spørgsmål til trafikken i Kolding, midtbyens indretning, en bygning der pludseligt skyder op eller noget helt fjerde, så giver vi nu en ny mulighed for at få svar.
Annonce

Hver uge forsøger vi på Ugeavisen at klæde dig bedst muligt på til din hverdag i Kolding. Vi skriver om forandringer i byen, butikslivet, kulturelle arrangementer, spændende mennesker og meget mere.

Men er der noget, som du synes, vi mangler at skrive om? Så vil vi meget gerne vide det, for vi stræber hele tiden efter at lave historier, der betyder noget for dig som læser.

Fremover vil du derfor hver dag støde på Spørg Ugeavisen-boksen, som du kan se i bunden af denne artikel. I boksen har du mulighed for at stille spørgsmål direkte til avisens journalister, hvis der er noget i din dagligdag i Kolding, du går og undrer dig over.

Vi tager med kyshånd imod alle spørgsmål, både store og små, og vi lover at tage hver eneste undren op til overvejelse. For hvem ved, måske der ligger noget større gemt i dit lille spørgsmål, og måske andre undrer sig over det samme?

Vi glæder os til at læse dit spørgsmål.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce