Annonce
Ugeavisen Kolding

Sprogene blomstrer på Munkensdam Gymnasium

Deltagelsen i årets semifinale foregik pga. coronafrygt på egen skole. På billedet ses fra venstre: Lea Eland, Tobias Tophøj Johansen, Dyar Atto og Emil V. S. Thomsen. Privatfoto
Igen i år deltager de dygtige sprogelever fra Munkensdam Gymnasium i semifinalen i en landsdækkende sprogkonkurrence.
Annonce

Kolding: Det var med stolthed og glæde, men også ærefrygt, at gymnasieeleven Emil V.S. Thomsen i år modtog beskeden om, at han sammen med sin kammerat, Dyar Atto, havde kvalificeret sig til semifinalerne i fransk. Sidste år var det nemlig ham, der vandt den franske finale, dengang sammen med Emilie K.T. Henriksen:

- Det var bare super fedt at være med sidste år, men nu er det som om, der er endnu mere på spil, for nu skal jeg forsvare min titel. Vi glæder os rigtig meget, siger Emil V.S. Thomsen i en pressemeddelelse.

ILCompetition er den største sprogkonkurrence i Skandinavien inden for de moderne sprog, og i år deltog næsten 370 fra Munkensdam Gymnasium blandt ikke mindre end 8300 elever fra hele landet i de indledende runder.

Rektor for Munkensdam Gynmasium, Per Møller, glæder sig over det flotte resultat:

- Det er fantastisk, vi har så mange dygtige elever på skolen. Sprog- og kulturområdet har i lang tid ikke fyldt ret meget i den offentlige debat. Det er en skam, og jeg tror og håber på, at konkurrencer som disse kan være med til at give sprogene den vægt tilbage, som de fortjener.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Restauratør: - Folk er blevet mere bange for at gå ud at spise

Ugeavisen Kolding

Nogle ældre siger nej til mundbind: - Det er noget pjat

Ugeavisen Kolding

Hårdt tilbageslag for Tobbers: - Nu starter vi pludselig forfra igen

Ugeavisen Kolding

Flammen er presset af corona: Starter brunch og mad ud af huset i Kolding

Annonce