Annonce
Ugeavisen Kolding

Stærk livetrio spiller i Sdr. Bjert

Henrik Gunde, Peter Fuglsang og Jakob Munck fra DR's Big Band spiller to koncerter i Bjert Gamle Brugs den 15. juli. Privatfoto.
Annonce

Sdr. Bjert: Henrik Gunde, Peter Fuglsang og Jakob Munck, til dagligt legekammerater i DR’s Big Band, har sat sig for at gå spillemanden ud og spille musik, der hvor de kan nå frem.

Onsdag 15. juli gæster de Bjert Gamle Brugs i Sdr. Bjert, hvor de give to koncerter. Første koncert er kl. 16, mens den næste er kl. 20.

De tre musikanter har de sidste 15 år turneret lande og riger rundt og samlet inspiration til det fælles musikalske gods, der danner rammen om koncerterne.

Koncerterne er kommet i stand gennem et godt samarbejde med lederen af Godset, Martin Røen, der selv er begejstret for de tre musikere.

Der er fri entre til koncerterne, hvor hatten går rundt til musikerne. Da der på grund af corona-restriktionerne er begrænset plads til koncerterne, anbefales det, at man reserverer plads på forhånd ved at sende sms på nr. 2279 2708 - eller mail til info@bjertgamlebrugs.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce