Annonce
Ugeavisen Kolding

Stamgæsterne bakkede op om genåbningen af byens spisesteder

Sophia Tastesen (t.v.) og Line Kyndi ved deres stambord på Stay Café på Akseltorv. De to fejrer genåbningen af byens cafeer og restauranter med en hyggedag, som startede med en udendørs brunch. Foto: Louise Lauritsen
På Stay Café på Akseltorv indfandt stamgæsterne sig så snart, der var åbnet kl. 10.
Annonce

Kolding: Der har længe været stille omkring Stay Café på Akseltorv, men mandag formiddag var der atter liv og glade dage på cafeen, der har haft helt lukket under coronakrisen. Men nu er serveringen i gang igen, og allerede et kvarter før åbningen kl. 10 mandag formiddag stod de første gæster og ventede på, at de kunne komme ind og få deres kaffe.

Sophia Tastesen og Line Kyndi er stamgæster på Stay Café. De var da heller ikke i tvivl om, at genåbningen skulle fejres.

- Vi er her i dag, fordi vi havde totalt cafeabstinenser. Men nu åbnede de, og så skulle vi bare afsted. Så vi aftalte i går, at dagen i dag er en hyggedag, fortæller de to.

Line er på barsel, mens Sophia har fri fra arbejde. Så de startede dagen med en brunch, som de indtog i overtøj og under varmelamperne ved et af cafeens udendørs borde.

- Vi har altid den her plads, så det skulle vi også have i dag.

Annonce

Kvalitetstid

Veninderne har savnet deres faste tilholdssted, som de typisk besøger et par gange om måneden.

- Det her er kvalitetstid. Vi får lige vendt hele verdenssituationen, forklarer Line Kyndi.

Hun glæder sig over, at restauranter og cafeer nu får lov at åbne igen.

- Så de overlever, og vi holder lidt gang i midtbyen. Vi har også støttet de små lokale steder ved at købe takeaway, mens der har været lukket.

Ingen af de to er nervøse i forhold til at blive smittet med coronavirus.

- Vi har håndsprit med i tasken, og vi holder afstand. Og nu vi sidder vi jo ude og får frisk luft, smiler Sophia Tastesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce