Annonce
Ugeavisen Kolding

Standup-festival i Kolding: Start februar med et grin

Småt Brændbart hedder showet fra Vicky Berlin og Rasmus Krogsgaard, som besøger Kolding og Tobbers Madbar i starten af februar. Pressefoto
Der er comedy-uge på Tobbers Madbar fra 3. til 7. februar, hvor blandt andre Vicki Berlin, Steen Nalle og Jakob Svendsen lægger vejen forbi.
Annonce

Kolding: Siden starten af 2018 har Oluf Christensen arrangeret standup på Tobbers Madbar, der har vist sig som en meget egnet scene til intime shows med landets mere eller mindre kendte standup-komikere. Mange af de store navne har været forbi siden starten, og Tobbers Madbar er blandt andet brugt som et sted, komikerne tester nyt materiale af. Det sker snart igen.

For også i 2020 vil Oluf Christensen sørge for at skaffe standup-underholdning til byen, og Tobbers Madbar lægger ud med en hel comedy-uge i starten af februar. Her vil man fra mandag til fredag kunne opleve forskellige standupshows. Ved de fleste shows er der aftensmad inkluderet i billetprisen, men comedy-ugen lægger fra land om mandagen med et testshow fra Jakob Svendsen, der senere på aftenen er vært ved open mic, hvor alle har mulighed for at prøve kræfter med standup-scenen.

Programmet

Mandag 3. februar kl. 18: Jakob Svendsen test show.
Mandag 3. februar kl. 20: Open mic. Vært Jakob Svendsen.
Tirsdag 4. februar kl. 18: Impro-aften med Improtesen og Ubudne Gæster.
Onsdag 5. februar kl. 19.45: Sangild samtaler om Stand-up. Vært: Torben Sangild. Gæst: Steen Nalle.
Onsdag 5. februar kl. 21: Farmageddon One Man Show med Steen Nalle.
Torsdag 6. februar kl. 18: Talentaften. Vært: Heino Hansen.
Fredag 7. februar kl. 18: Småt brændbart med Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard.
Annonce

Farmageddon

Onsdag 5. februar indtager Steen Nalle scenen på Tobbers hele to gange. Først i en samtale om standup med Torben Sangild og derefter med sit show Farmageddon, som tager afsæt i hans egen livshistorie, herunder skilsmisse og psykisk sygdom. Showet handler om at være en familiefar i fyrrene, der er tvunget til at starte forfra. - Det er uden tvivl det mest personlige show, jeg nogensinde har lavet. Det bliver på én gang sjovt, tragisk og lærerigt, og det giver et sjældent blik bag facaden hos den grædende klovn, der har viet sit liv til at få andre til at le, mens han skjuler sin egen smerte, fortæller Steen Nalle i en pressemeddelelse.

Annonce

Småt brændbart

Comedy-ugen kulminerer fredag med showet Småt Brændbart, som leveres af Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard.

De to har lagt revyen på hylden for en stund og i stedet fyldt comedy-kassen med musik og sang.

I showet Småt Brændbart tager de emner som dobbeltmoral, ytringsfrihed, religion, familieproblemer, madvaner og Ikea under kærlig behandling.

Der kan bestilles billetter til comedy-ugen hos Tobbers Madbar.

Steen Nalle kommer til Kolding med sit show Farmagedon, når Tobbers inviterer til comedy-uge i starten af februar. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce