Annonce
Ugeavisen Kolding

Stepping Natur- og Idrætsbørnehus får store muligheder efter støtte fra råd og fond

Stepping Natur- og Idrætsbørnehus har via støtte fra Friluftsrådet og Nordea-fondens lokalpulje fået opført et shelter, en bålhytte og et muldtoilet. Foto: PR

Stepping: Stepping Natur- og idrætsbørnehus får støtte til opstart af bålhus, shelter og muldtoilet i en skov, som ejes af Frørup/Stepping menighedsråd.

Natur- og idrætshuset har fået 35.000 kr. af Friluftsrådet til opstart af skovgruppe og 15.000 kr. i støtte fra Nordea-fondens lokalpulje til opstart af skovgruppe i en nærliggende skov, der vil bidrage til at skabe mere aktivitet i Stepping.

Med samlet 50.000 kr. i støtte fra Friluftrådet og Nordea-fondens lokalpulje kan Stepping Natur- og idrætsbørnehus nu indvie sine nye faciliteter i skoven bestående af bålhus, shelter med pusleplads og muldtoilet.

Annonce
Støtten fra Nordea-fondens lokalpulje går til lokalt forankrede projekter i Danmark, hvor der hver år bliver uddelt i alt 30 millioner kroner. Foto: PR

- Vi har allerede taget de fantastisk flotte faciliteter i brug. Vores vuggestue bruger det om tirsdagen, SFO bruger det om onsdagen, og børnehaven bruger det torsdage og fredage. At vi har fået bygget et bålhus, shelter og muldtoilet, betyder starten på en base i skoven, hvor alle får muligheden for at kunne komme på toilettet i ordnede forhold samt varme sig, fortæller daglig leder af Stepping Natur- og Idrætsbørnehus, Mette Glumsø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce