Annonce
Ugeavisen Kolding

Stor gastro- og sandwichbar åbner på Akseltorv: - Der mangler et sted som vores i Kolding

Steffen Andersen åbner gastropub og sandwichbar Milas & Malthes på Akseltorv i Kolding. Foto: Louise Lauritsen
Med plads til 120 siddende gæster er Milas & Malthes klar til et stort rykind. Her kan man spise burgers, bøffer og salat eller snuppe en friskbagt sandwich med på vejen.
Annonce

Kolding: Der har været fuld fart på ombygningen af den tidligere Josi Sushi på Akseltorv 5 i Kolding de seneste mange uger. Og i dag torsdag 16. juli er indehaver Steffen Andersen så klar til at slå dørene op og byde velkommen til sin nye restaurant og sandwichbar.

Den hedder Milas & Malthes, da det er navnene på Steffens medinvestors to sønner. Steffen Andersen har været medindehaver af Hotel Europa i Aabenraa, men har nu kastet al sin energi ind i den nye restaurant i Kolding.

- Der mangler et sted i Kolding som vores med et godt udvalg af specialøl og gode cocktails, forklarer Steffen Andersen, som kan tilbyde et kort med 50 forskellige øl.

Menuen er amerikansk inspireret, og her kan man vælge mellem burgers, steaks og salat.

- Det her er en gastropub. Vi er mere end en pub. Her er fokus på høj kvalitet i vores mad, for gastronomien er vigtig for os, forklarer Steffen Andersen og viser et skab til modning af oksekød frem.

Restauranten bliver også indrettet med et afkølet rum til opbevaring af vin.


Vi glæder os rigtig meget til at åbne. Jeg har altid gerne ville lave noget i Kolding, og nu har jeg puttet alt, hvad jeg ejer og har i det her, så det skal blive en succes.

Steffen Andersen, indehaver, Milas & Malthes


Annonce

Tror på det

Der er plads til 120 spisende i restauranten. Derudover er der indrettet sandwichbar lige ved indgangen, hvor man fra kl. 11 til 19 kan købe sandwich og tage med.

- Vi tror på det her. Der mangler noget her på Akseltorv, som kan det, A.L. Passagen har gjort i mange år. Så jeg håber at få et samarbejde op at stå med naboerne her på torvet, fortæller Steffen Andersen.

I første omgang skal Milas & Malthes lukke til midnat som alle andre spisesteder, men når corona-restriktionerne engang har lagt sig, bliver der mulighed for at holde åbent til kl. 02.

- Vi glæder os rigtig meget til at åbne. Jeg har altid gerne ville lave noget i Kolding, og nu har jeg puttet alt, hvad jeg ejer og har i det her, så det skal blive en succes, siger Steffen Andersen.

Han bor i Skærbæk i Vestjylland med sin familie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce