Annonce
Ugeavisen Kolding

Stor stigningen i trafikken på lokal madblog

Trine Ellegaard har altid været vild med at dyrke ting i haven og startede i sin tid ud med at sylte ting, hvorefter hun blev helt bidt af processen. Hun finder stor glæde i at skabe noget, som kan inspirere andre. Foto: Michael Svenningsen
10.000 brugere kigger hver måned forbi Trine Ellegaards mad- og livsstilsblog, frahaventilmaven.dk. Antallet af brugere er steget markant under coronakrisen, hvor danskerne har haft tid til at komme i køkkenet.
Annonce

Hejls: Coronakrisen har lokket danskerne i køkkenet, og det kan mad- og livsstilsblogger Trine Ellegaard i særdeleshed mærke. Hun står bag bloggen Fra haven til maven, og gennem coronakrisen er trafikken på hendes hjemmeside, frahaventilmaven.dk, steget markant.

Antallet af besøgende har nemlig slået rekord under coronakrisen, hvor 10.000 brugere besøger siden om måneden.

- Vi er gået ind i højsæsonen for sådan en blog som min, men det her slår simpelthen alt. Der er faktisk sket en fordobling i antallet af brugere, der kommer ind på siden, og det kan man ikke kun forklare med, at vi er gået ind i foråret. Det skete samtidig med, at Danmark lukkede ned, siger Trine Ellegaard.

Trafikken er også steget på de sociale medier, hvor hun har fået flere følgere på Instagram, og på mediet Pinterest er hendes opslaget gået fra at få 2000 visninger til knap 60.000.

Annonce

Drømmer om kogebog

På frahaventilmaven.dk ligger der er omkring 400 opskrifter på hjemmelavet mad, have-, skønheds- og DIY-projekter.

Frahaventilmaven.dk har eksiteret i knap seks år og er et rent hobbyprojekt. Trine Ellegaard drømmer om, at bloggen vokser sig større.

- Indtil videre tjener jeg ingen penge på det, men jeg drømmer da om at prøve lave en Fra haven til maven-kogebog, som simpelthen viser fra måned til måned, hvad man kan plante, høste og lave af det senere. Det skulle være en brugsguide til, hvordan man kan leve på den her måde, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce