Annonce
Ugeavisen Kolding

Stor logistikvirksomhed vil købe jord for over 30 millioner i Kolding

Det er arealet markeret med grønt, som en endnu ukendt virksomhed vil købe. Så sent som i forrige uge købte det lokale projektudviklingsfirma Stender A/S et næsten lige så stort areal lige ved siden af lidt længere ude ad Tankedalsvej på den anden side af TV Syd. Så nu får den regionale tv-station snart nogle meget store naboer. Kort: Kolding Kommune
En endnu ukendt logistikbaseret virksomhed er på vej til Tankedalsvej i det sydlige Kolding. Stort lager skal bygges i løbet af kort tid, og projektet vil tiltrække omkring 200 arbejdspladser, vurderer borgmester Jørn Pedersen (V).
Annonce

Kolding: En meget stor, endnu ukendt logistikvirksomhed er på vej til Tankedalsvej i Kolding.

Så sent som 10. december kom det frem, at det lokale projektudviklingsfirma Stender A/S har købt 295.000 kvadratmeter jord ved Tankedalsvej med henblik på at opbygge et stort logistik- og transportcenter.

Og nu sælger Kolding Kommune så yderligere hele 355.000 kvadratmeter i området til en anden køber til en pris af godt 30 millioner kroner - og dermed Kolding Kommunes største jordhandel siden Kolding Storcenter.

Det store areal ligger lige i trekanten mellem motorvejen ved afkørsel syd ved Vonsild og Tankedalsvej og har dermed facade direkte ud mod begge stærkt trafikerede veje.

Ifølge udbudsmaterialet skal arealet udvikles til et logistikområde med lager, parkering og administration - og hertil et grønt område. Handlen er betinget af, at Kolding Kommune i en fart laver en lokalplan, der åbner op for de anvendelser - og det er der ifølge borgmester Jørn Pedersen (V) ingen ben i.

Borgmesteren kan endnu ikke afsløre, hvem køberen er, ud over, at virksomheden "er logistikbaseret", og "at det første, de gør, er at bygge et stort lager, som realiseres i fuld skala med det samme". Han anslår, at projektet rummer 200 nye arbejdspladser - oveni i de 250 arbejdspladser, som det er vurderingen, at Stender-projektet vil trække til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce