Annonce
Ugeavisen Kolding

Stort arrangement aflyses på grund af corona-frygt

Stafet for Livet Kolding er aflyst i 2020, men vender tilbage i 2021. Arkivfoto: Søren Gylling
I år bliver der ingen Stafet For Livet i Kolding. Arrangementet, som skulle have foregået fra 13. til 14. juni, er aflyst af hensyn til deltagerne. Arrangørerne har opgivet at finde en ny dato i år.

Kolding: I år kunne have været femte gang, kræftsyge og deres pårørende samlede sig på p-pladsen ved Kolding Storcenter til Stafet for Livet, men sådan skulle det ikke gå. - Det er med meget stor beklagelse, at vi i styregruppen for Stafet For Livet i Kolding har måttet aflyse Stafet for livet 2020. Vi mener, det ville være helt uansvarligt at afholde Stafet for Livet 13. til 14. juni i Kolding i forlængelse af regeringens og Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring forebyggelse af corona-smitte. Mange af vore fightere tilhører den sårbare gruppe, så dem skal vi passe ekstra på, oplyser talsmand for Stafet for Livet Kolding, Lis Ravn Ebbesen.

Stafet for Livet Kolding startede i 2016. Arrangementet varer et døgn, og målet er at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Sidste år samlede arrangementet 450.000 kr. og 1.200 mennesker deltog. Men nu er det populære arrangement sat på ufrivillig pause.

- Ingen ved, hvor længe vi skal passe på hinanden ved at holde afstand. Vi har derfor desværre ikke fundet det muligt at finde en ny dato for Stafet For Livet Kolding i 2020.Det er rigtig ærgerligt, især fordi det var lykkedes at samle en ny og engageret styregruppe. Ligesom sponsorer og optrædende igen var parate til at støtte os, siger Lis Ravn Ebbesen.

Der var allerede tilmeldt 12 hold til årets stafet, men de må nu vente til næste år.

Efter aftale med Kolding Storcenter forventes Stafet for Livet Kolding afholdt 12. til 13. juni i 2021.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce