Annonce
Ugeavisen Kolding

Stort børnetøjs-outlet dukker op i Kolding

Nogenlunde sådan her kommer det til at se ud, når Outletland rykker ind i Kolding og fylder 1.700 kvadratmeter med børnetøj i størrelse 0 til 14 år. Outletland sælger også fodtøj til børn. Privatfoto

I august kan man shoppe børnetøj og -sko hos Outletland, der har lejet sig ind i store lokaler tæt ved Kolding Storcenter.

Annonce

Kolding: En midlertidig børnetøjsforretning på 1.700 kvadratmeter åbner torsdag 2. august på Albuen i Kolding. Butikken hedder Outletland og er en såkaldt pop-up butik. Det vil sige, at den kun er kort tid på samme adresse. I Kolding kommer Outletland til at have åbent fra torsdag til søndag i hele august, hvorefter den fortsætter videre til en anden by.

De seneste måneder har Outletland holdt til på Fyn, og butikken kommer til Kolding direkte fra Odense.

- Vi synes, at Kolding og Syddanmark er et spændende marked. Mange kører til Kolding Storcenter, og da vi fik tilbudt nogle gode lokaler tæt ved centret og motorvejen, slog vi til, fortæller Daniel Rodriguez, som er en af personerne bag Outletland.

Det har bare vokset sig større og større. Vi er et af de pæne outlet. Det er gode mærker, og her er ikke noget med anden sortering.

Daniel Rodriguez, Outletland

Outletland

Kommer til Kolding fra 2. til 26. august. Butikken har åbent torsdag og fredag kl. 10 til 19. Lørdag og søndag kl. 10 til 16.Butikken kommer til at ligge på Albuen 5, over for Kolding Storcenter.

Her bliver 1.700 kvadratmeter fyldt med børnetøj og -sko.

Man kan blandt andet købe mærker som: Mini A Ture, Småfolk, Minymo, Me too og Pippi. I alt 35 kendte børnetøjsmærker.

Annonce

200.000 stk. tøj

Konceptet har eksisteret i halvandet år. I starten købte Outletland restpartier, men nu er omsætningen så stor, at de kan købe direkte hos producenterne.

- Det har bare vokset sig større og større. Vi er et af de pæne outlet. Det er gode mærker, og her er ikke noget med anden sortering, forklarer Daniel Rodriguez.

Alle varer hænges på bøjler, så man skal ikke forvente at stå og rode i papkasser. På samme måde holder Outletland fast i en klar profil med kun at sælge tøj og sko til børn. Forretningen har mest til børn fra nyfødt til fem år, men man kan også finde tøj op til størrelse 13-14 år.

- Vi har omkring 200.000 styk tøj med til Kolding, og vi fylder op hele tiden, lover Daniel Rodriguez.

Lige nu er han på udkig efter en god håndfuld folk til at hjælpe sig med at drive butikken i Kolding, som kræver 15 medarbejdere i alt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce