Annonce
Ugeavisen Kolding

Stort padelcenter med ni baner på vej i Kolding

Der vil være otte baner inde i centret, mens der uden for vil være en opvisningsbane. Der er ni og en halv meter til loftet, hvilket gør det muligt at være vært for internationale stævner. Illustration: Felthaus Arkitekterne A/S
Foreningen KIF Padel Club bliver Danmarks største, og det nye center, der er på vej, vil kunne håndtere internationale stævner, når det åbner næste år.

Kolding: Der er store planer for det nye padelcenter, der er ved at blive bygget i forlængelse af Koldinghallerne.

Morten Bugge, der er en af initiativtagerne, forklarer nemlig, at foreningen KIF Padel Club, der hører under Kolding Idræts Forening, bliver Danmarks største padeltennis-forening, mens ambitionen for det nye center er, at der på sigt skal spilles internationale stævner på de ni baner, som der kommer til at være i centret.

- Ambitionen er at lave et fantastisk center, der giver alle, der har interesse for at spille padel, muligheden for det. Den i øjeblikket største forening, der hører under Dansk Padel Forbund, har fire baner, så KIF Padel Club bliver den største, siger Morten Bugge.

- Sammen med Koldinghallerne, der er vant til at håndtere presse, vip'er og stjernespillere fra håndbold og har catering, cafeteria og omklædning, så kommer det til at passe fantastisk ind i de ambitioner, som vi har på lidt længere sigt, siger han, der slår fast, at det i første omgang handler om medlemmerne af foreningen.

Padel er en blanding af tennis og squash, og det har allerede fået en lang række koldingensere og mange andre til at gribe padelbattet. I Kolding findes der i forvejen et center på C.F Tietgensvej, som de tidligere håndboldspillere Lars Krogh Jeppesen, Søren Stoklund og Anders Oechsler står bag. De har haft så stor succes med deres center, at de også har åbnet centre i tre andre jyske byer.


Ambitionen er at lave et fantastisk center, der giver alle, der har interesse for at spille padel, muligheden for det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce