Annonce
Ugeavisen Kolding

Stress blev starten på Mikkels nye liv: - Det er det bedste, der nogensinde er sket for mig

33-årige Mikkel Hansen startede for to år siden virksomheden Move It, hvor han tilbyder personlig træning og vanecoaching. Nu har han åbnet studie i egne lokaler på Industrivej 1, hvor der vil være åbent hus den 15. og 16. august fra klokken 10-13. Foto: Steffen Nielsen
Efter en forkert start på arbejdslivet skiftede Mikkel Hansen fuldstændig retning og skiftede en karriere som projektleder i byggeriet ud med en tilværelse som selvstændig personlig træner. Nu er virksomheden vokset så meget, at Mikkel og hans kolleger er flyttet i egne lokaler.
Annonce

Kolding: Han havde længe kunnet mærke, at noget var helt forkert.

I syv år havde Mikkel Hansen uddannet sig til først tømrer, siden bygningskonstruktør, og han havde landet et godt job som projektleder i byggebranchen. Men det var bare ikke ham.

- Jeg hadede at gå på arbejde hver eneste dag, og jeg var hårdt ramt af stress. Jeg er meget hjælpsom af natur, og jeg vil gerne gøre en forskel for folk, men det var slet ikke noget, jeg kunne udleve i det job, fortæller Mikkel, som dog havde ét sted, hvor han kunne få ro på krop og tanker.

- Jeg var rigtig hårdt ramt, når jeg var på arbejde, men når jeg kom hjem og gik ud og trænede, så forsvandt symptomerne.

Annonce

Skulle finde sin egen måde

Efter et års tid med tanken om, at der skulle ske noget nyt, sagde Mikkel derfor sit job op for i stedet at starte sin egen træningsvirksomhed Move It i 2018.


Før så jeg arbejdet som noget, der skulle klares, for at jeg kunne komme til at lave det, jeg synes, er sjovt, men i dag glæder jeg mig lige så meget til mandag morgen som til weekenden.

Mikkel Hansen


- Jeg havde længe gået og spekuleret over, hvad jeg skulle i stedet. Jeg legede med tanken om at blive personlig træner, men jeg havde også lidt forbehold over for det, for de her klassiske personlige trænere, der tager steroider og står og råber af bikinipiger, er bare slet ikke mig. Jeg skulle ligesom finde min egen måde, siger den 33-årige træner, som i første omgang lejede sig ind hos træningscentret Crossfit Pitstop.

Fra starten har Mikkels fokus været på at tilbyde noget andet end de klassiske træningscentre.

Mikkel Hansen begyndte for alvor at interessere sig for træning i starten af 20'erne. "Jeg var træt af at være den her lille spinkle fyr, som jeg var dengang, og jeg ville gerne have en krop, der kunne bruges til noget og få en livsstil, der giver mening for mig," forklarer Mikkel, som i dag mest dyrker forhindringsløb og crossfit. Foto: Steffen Nielsen

- Jeg arbejder meget med vaner og selvudvikling, og mange af vores kunder bryder sig slet ikke om at komme i et almindeligt fitnesscenter, siger han.

Annonce

Det bedste der er sket

Fra starten var det kun Mikkel selv, der udgjorde Move It, og han fik ret hurtigt bygget forretningen op, så han kunne arbejde med den personlige træning på fuld tid. Og mere til.

- Jeg arbejdede over 60 timer om ugen, og vi havde en søn på vej, så jeg vidste godt, at det ikke var holdbart i længden, så jeg fik ansat en træner mere, fortæller Mikkel, som i dag har selskab af to andre fuldtidstrænere og to på deltid.

Den nye levevej som personlig træner har gjort en kæmpe forskel for den 33-årige, som netop har flyttet virksomheden i egne lokaler på Industrivej 1.

- Før så jeg arbejdet som noget, der skulle klares, for at jeg kunne komme til at lave det, jeg synes, er sjovt, men i dag glæder jeg mig lige så meget til mandag morgen som til weekenden. Så det, at jeg blev ramt af stress, er faktisk det bedste, der nogensinde er sket for mig, for det gav mig det skub, jeg havde brug for, og jeg fandt ind til, hvad det er, jeg vil med mit liv.

Mikkel Hansen

33-årige Mikkel Hansen stammer fra Kolding og bor i Christiansfeld med sin kæreste og deres 15 måneder gamle søn.

I 2018 startede han træningsvirksomheden Move It, som de første to år lejede sig ind hos kollegerne Crossfit Pitstop. Nu er virksomheden så flyttet i egne lokaler på Industrivej 1.

Uddannet tømrer og bygningskontruktør og har siden taget en uddannelse som personlig træner og vanecoach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce