Annonce
Ugeavisen Kolding

Studievejleder skaber online julekalender for sine studerende

Det er ikke kun undervisningen, der køres online i disse covid-19-tider, det gør også årets julehygge og julekalender. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.
Annonce

Kolding: Hvad finder man på, når man som studievejleder ikke kan arrangere den traditionelle juletræsfest for sine studerende? Man opfinder da en onlineversion af en julekalender med indbygget startpakke.

Heri putter man papirstrimler til julehjerter og julestjerner, bankoplader og ikke mindst IBA’s egen specialudviklet julekugle. Og så udvikler man et komplet program for hele december og tilbyder både livesessions og videoer.

Det er i hvert fald, hvad studievejleder Line Langkjær-Schuldt har gjort med hjælp fra 24 studerende og ansatte på IBA, efter at hun fik ideen til, hvordan hun kunne holde juletraditionerne i hævd - trods påbud om afstand.

Studievejleder Line Langkjær-Schuldt har i alt 24 hjælpere med i årets store satsning med en online julekalender. Fredag stod hun sammen med blandt andet Helene Bundgaard, der er studerende, og udlevere juleposer til 180 studerende, som ville være med i legen. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

I fredags hentede de første 180 IBA-studerende så deres startpakke. Allerede samme dag kunne de få adgang til den første video. Den viste selvfølgelig i enkle trin, hvordan de designede en adventskrans.

Den nye julekalender rummer som en ekstra bonus fire gange online ølsmagning, hvor de studerende forinden kan hente ølpakken fire forskellige steder i Kolding.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce