Annonce
Ugeavisen Kolding

SuperBrugsen bygger ud for 10 millioner: Får plads til mere vin, isenkram, bager og en stor pakkeshop

Brugsuddeler Ingrid Sørensen fra SuperBrugsen i Vonsild glæder sig over, at udvidelsen af butikken er gået i gang. Hun forventer, at de mange nye kvadratmeter kan tages i brug omkring oktober. Foto: Louise Lauritsen
Brugsuddeler Ingrid Sørensen fra SuperBrugsen Vonsild glæder sig til at få meget mere plads. Udvidelsen skal stå klar til brug omkring oktober.
Annonce

Vonsild: Gravemaskinen er gået i jorden ved SuperBrugsen i Vonsild, og her bliver den det næste lange stykke tid. For det er et stort område, som SuperBrugsen i Vonsild nu bygger ud på. I alt bliver bygningen udvidet med 800 kvadratmeter i direkte forlængelse af den nuværende butik. Heraf bliver de 400 kvadratmeter inddraget til nyt butiksareal, og dermed vokser SuperBrugsen fra 1.500 til i alt 1.900 kvadratmeter butik.

Det hele skal gerne stå klar omkring oktober. Foruden en afdeling af Gertz Danish Bakery så giver udvidelsen også mere plads til vin, isenkram og en stor pakkeshop på ca. 50 kvadratmeter.

- Nethandel betyder jo, at vi får mange pakker til udlevering her i forretningen, og nu får vi nogle ordentlige faciliteter til det, så det bliver en fornøjelse både for os og for kunderne, siger brugsuddeler Ingrid Sørensen.

Når tilbygningen står klar, vil SuperBrugsen også modtage pakker fra Dao og Bring.

- Så har vi alle pakkefirmaer inde, og det glæder vi os til.

Hvis vi bliver ved med at være en moderne butik, så tror vi på, at vi får fat i de mange nye tilflyttere til Vonsild. Vi vil blive ved med at være den her bydels samlingspunkt.

Annonce

Vin og isenkram

Foruden pakkeshoppen skaber udvidelsen også plads til en større afdeling med vin og isenkram.

- Der er godt gang i vin og spiritus, så der har vi behov for at vise et bredere sortiment, forklarer brugsuddeleren.

Det samme gælder isenkram.

- Det kan vi sælge meget mere af, end vi gør nu. Så der er også brug for mere plads. Vi er jo en madbutik, og derfor vil vi også gerne vise mere køkkenudstyr som fx gryder og pander. Det skal man kunne købe her hos os.

Udvidelsen betyder, at kasselinjen flytter ind i den nye del af butikken, mens indgangen bliver, hvor den er.

Annonce

10 millioner

I 2017 investerede SuperBrugsen i Vonsild ni millioner kroner i renoveringen af slagter, delikatesse og frys og køl. Den aktuelle udvidelse kommer til at koste mere end 10 millioner kroner.

- Vi giver den lidt meget gas i disse år med nye investeringer, men vi har sparet op gennem mange år, og så kan man låne til rimelige renter nu, så derfor tør vi det her.

Ingrid Sørensen glæder sig over, at hun har en driftig bestyrelse, som tror på en lys fremtid for butikken.

- Hvis vi bliver ved med at være en moderne butik, så tror vi på, at vi får fat i de mange nye tilflyttere til Vonsild. Vi vil blive ved med at være den her bydels samlingspunkt, og over de næste 10 år tror vi på, at vi kan vokse til en meget større butik, for på den lange bane ser det ud til, at der bliver bygget rigtig mange nye boliger i Vonsild, siger Ingrid Sørensen.

Tilbygningen skaber også plads til nye flaskeautomater og mere lagerplads.

SuperBrugsen Vonsild

Udvider med 800 kvadratmeter.

Tilbygningen skal stå klar til brug i efteråret.

Projektet koster mere end 10 mio. kr.

Der bliver plads til bager og pakkeshop.

Derudover får vin og isenkram ekstra plads.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce