Annonce
Ugeavisen Kolding

Susanne har drømt om at åbne egen interiør-butik i mange år: Nu slår hun snart dørene op på central adresse i midtbyen

Susanne Juul Lange åbner sin egen bolig- og livsstilsbutik, som kommer til at hedde Kontrast interiør. Den skal ligge i Søndergade 10 A, hvor Sønderbro Apotek tidligere lå. Den nye forretning åbner i midten af november. Foto: Louise Lauritsen
Hun har været butikschef i Decorate Shop i Jernbanegade, men har i mange år drømt om at drive sin egen forretning. Den drøm går i opfyldelse nu.
Annonce

Kolding: Boliginteriør har stået øverst på dagsordenen hos Susanne Juul Lange de seneste cirka syv år, hvor hun har arbejdet i blandt andet Decorate Shop i Jernbanegade som butikschef.

- Jeg elsker at have med interiør og brugskunst at gøre. Jeg brænder for smukke ting, og det er vigtigt for mig at have skønhed omkring mig. Jeg arbejder bedst, når mine omgivelser er pæne, så jeg vægter æstetik meget højt, fortæller Susanne Juul Lange.

Hun har i mange år ønsket at drive sin egen butik, og med lukningen af Decorate Shop i Kolding bød chancen sig.

- Det har været min drøm i mange år at gøre det selv. Jeg vil gerne selv købe ind, og jeg glæder mig rigtig meget til at åbne en butik, hvor jeg ved, at vi har det bedste udvalg. Det handler om, at jeg bare gerne selv vil bestemme, smiler Susanne Juul Lange.


Det har været min drøm i mange år at gøre det selv. Jeg vil gerne selv købe ind, og jeg glæder mig rigtig meget til at åbne en butik, hvor jeg ved, at vi har det bedste.

Susanne Juul Lange, Kontrast interiør


Hun har brugt noget tid på at finde det helt rigtige lokale til sin forretning, og valget faldt på det tidligere Sønderbro Apotek i Søndergade 10 A.

- Det her er et godt sted. Det ligger centralt, og der kommer masser af mennesker forbi. Jeg får store vinduer ud til gaden og et smukt lys ind. Det bliver megagodt at stå her. Og så er her også en baggård ud mod åen, som jeg kommer til at bruge.

Her vil Susanne vise havemøbler og andet tilbehør til haven og udendørsbrug.

Også beliggenheden lige over for Sinnerup ser Susanne som en styrke.

- Vi kommer til at komplementere hinanden rigtig godt, for de mærker, som de fører, skal jeg ikke have. Jeg kan noget andet.

Annonce

Et bredt udvalg

Den nye forretning får navnet Kontrast interiør. Det er valgt efter grundig overvejelse.

- Jeg kan godt lide, når kontraster mødes, og indretning skal helst ikke blive for ens. Der skal ske noget, synes jeg.

Susanne overtager lokalet i Søndergade 1. november og regner med at åbne midt i november, men der er ikke sat en præcis dato endnu.

Hun får blandt andet Ferm Living og Hay i forretningen, hvor hun vægter at have god plads til at vise et bredt udvalg af sine mærker frem. I forretningen vil man også kunne finde smykker, sæber og krydderier.

- Det bliver en butik, hvor man kan købe interiør til alle rum i boligen, lige fra møbler til lysestager. Men det bliver også en livsstilsbutik og et sted, man kan købe gaver. Vi laver en god blanding af det hele, lover Susanne Juul Lange.

Hun får også keramik på hylderne og glæder sig til at vise nogle lidt mindre kendte mærker frem.

Annonce

Gør os umage

Susanne er allerede godt i gang med at købe ind til sin nye butik, og lige nu glæder hun sig bare til at overtage nøglerne til lejemålet.

- Jeg nyder det, men har også sommerfugle i maven. Jeg tror på det, og vi investerer rigtig mange penge i det.


Jeg nyder det, men har også sommerfugle i maven. Jeg tror på det, og vi investerer rigtig mange penge i det.

Susanne Juul Lange, Kontrast interiør


Hun har allerede ansat en medarbejder til butikken.

- Vi har snakket en del om, at vi vil gøre os rigtig umage for at have de rigtige ting og hjælpe kunderne. Jeg glæder mig rigtig meget til at få en hverdag i butikken, slutter Susanne Juul Lange.

Denne baggård hører til butikken i Søndergade 10 A. Her vil Susanne Juul Lange vise havemøbler og andre ting til udendørs brug. Hun regner dog først med at åbne gårdhaven til foråret. Foto: Louise Lauritsen

Susanne Juul Lange

Gift med Jørn. Parret har tre børn på 10, 18 og 20 år. Familien bor i Kolding.

Susanne er uddannet social- og sundhedshjælper og folkeskolelærer.

Hun har arbejdet både som sosu og med voksenundervisning ved Jobcenter Kolding.

De seneste mange år har hun stået i butik i midtbyen.

Senest fem år som butikschef i Decorate Shop i Jernbanegade.

Nu åbner hun Kontrast interiør i det tidligere apotek i Søndergade.

Forretningen åbner midt i november.

Læs mere på facebook.com/kontrast.interior.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Vågn nu op

Annonce