Annonce
Ugeavisen Kolding

Svar til Villy Søvndal

Læserbrev: Kære Villy Søvndal

Jeg blev så ked af at læse dit svar på mine spørgsmål om ældreområdet. Jeg har forstået, at du gerne vil være borgmester, det tror jeg, de fleste har. Men det udelukkede jo ikke, at du også kunne tænke på andre, f.eks. de ældre mennesker, der har behov for hjælp.

Vi har en række udfordringer på seniorområdet, vi skal have løst og jeg spurgte så, om al den interesse SF’s kandidater udviser i læserbreve også kunne omsættes til handling. Det kunne det desværre ikke og jeg blev anbefalet ikke blot mekanisk at kræve flere penge til mit område. Derudover nogle fine ord om samarbejde.

Annonce

Sagen er, at det er rigtige mennesker, der har brug for hjælp. Hvis ikke jeg og andre gør noget, så kan de ikke få den hjælp, der er helt afgørende for dem. Vi kan jo ikke ansætte flere sygeplejersker, afhjælpe ventelisten til daghjem for demente eller sikre, at man kan komme på plejehjem, når man har brug for det ved at tale om samarbejde og interesse. Det koster penge at tage sig af de mennesker og jeg kan love, at jeg ikke vil følge dit råd, Søvndal. Jeg vil til gengæld kæmpe med næb og klør for, at sikre de nødvendige midler.


Sagen er, at det er rigtig mennesker, der har brug for hjælp.


Hvad forstiller man sig, der sker, hvis ikke Seniorudvalget får de 5,4 millioner kr. som coronatestene koster i år? Ja, så kan man spare på hjemmehjælpen i stedet. Igen kan jeg love at gøre alt, hvad jeg kan for, at de ældre sikres, så der ikke skal spares!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce