Annonce
Ugeavisen Kolding

Tøjbutik i midtbyen har succes: Flytter til større lokaler

Siden efteråret 2016 har Triple M, der sælger modetøj til store børn, ligget i Østergade. Nu flytter forretningen snart til den tidligere Fætter BR butik i Helligkorsgade, fortæller indehaver Annette Holm-Søberg. Foto: Louise Lauritsen

Børnetøjsbutikken Triple M i Østergade har fundet et nyt lejemål med meget mere plads. Flytningen sker inden sommer.

Kolding: Det går godt for tøjbutikken Triple M, der har specialiseret sig i mode til børn og unge mellem otte og 16 år.

I dag ligger forretningen i Østergade 1, men de lokaler er blevet opsagt, fordi indehaver Annette Holm-Søberg har set sig lun på det tidligere Fætter BR lokale i Helligkorsgade 5.

- Lokalet her i Østergade er blevet for lille. Vi vækster og har pladsmangel til at vise alt vores lækre tøj frem.

I oktober åbnede Triple M en webshop, og den kræver også mere lagerplads.

- Det kan godt blive lidt presset her. Vores webshop går der ud af, så det er også for at få noget mere plads til den, at vi flytter.

Triple M åbnede i oktober 2016 i Østergade.

Annonce

God placering

Annette Holm-Søberg glæder sig til at åbne Triple M i de nye lokaler. De skal nu sættes i stand, så hun har ikke en præcis åbningsdag, men det bliver inden sommer.

- Vi synes, det er nogle rigtig lækre lokaler, som har en god placering og nogle spændende muligheder.

I det nuværende lejemål har Triple M 140 kvadratmeter plus lager. Den nye butik breder sig over 230 kvadratmeter og har et større lager.

Også beliggenheden har haft lidt at sige.

- Vi glæder os også til at få nogle gode, lækre butikker som naboer i Helligkorsgade. Butikken ligger et rigtig godt sted, siger Annette Holm-Søberg.

Flytningen får ikke indflydelse på butikkens koncept, som er modetøj, sko og accessories til piger og drenge fra otte til 16 år. Butikken forhandler blandt andet Lacoste, Calvin Klein, Lala Berlin og The New.

- Men vi leder selvfølgelig altid efter nye gode mærker og ting til de unge, så vi kan blive ved med at skabe et lækkert univers for de lidt større børn, lover Annette Holm-Søberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce