Annonce
Ugeavisen Kolding

Tag med Christian 4. i skole på Koldinghus i efterårsferien

Børnene kan i efterårsferien komme med bag kulisserne i udstillingen om kongerækken, hvor de kan deltage i forskellige aktiviteter og få et indblik i livet som kongelig. Foto: Koldinghus.
Annonce

Kolding: Koldinghus tager de yngste gæster med bag kulisserne i udstillingen "Kongerækken med Jim Lyngvild – dragter, dramaer og Danmarkshistorie" i skolernes efterårsferie i uge 42.

Her kan børnene deltage i forskellige aktiviteter rundt omkring på slottet og høre om livet som kongelig gennem tiderne.

Børnene kan overvære Kirsten Munks morgentoilette, komme i skole med den unge Christian 4., underskrive et dokument med fyldepen, lære at fægte og meget mere. Rundt omkring på slottet vil børnene møde skuespillere i forskellige scenarier bygget op omkring de forskellige aktiviteter.

- Slottets yngste gæster får mulighed for at komme bag om prinser og prinsessers liv i kulisser, som tager dem med gennem historiens forskellige århundreder, fortæller eventkoordinatorelev Claudia Bøje Hansen.

Børnene – og de voksne, kan også møde tegneren Thomas Pålsson, som har tegnet kulisserne i udstillingen.

Eventet er åbet fra mandag den 12. oktober til fredag den 16. oktober 2020 – hver dag mellem kl. 10-16. Billetter kan købes på koldinghus.dk og koster 50 kr. for børn og 100 kr. for voksne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce