Annonce
Ugeavisen Kolding

Tager til Kolding: Restaurant Flammen lukker alle restauranter på søndag

Restaurant Flammen fylder 15 år, og det skal fejres med en fest for alle 700 medarbejder. Her ses administrerende direktør Piet Klein sammen med ejerfamilien bag Flammen-kæden. Pr-foto
Annonce

Kolding: Dette efterår er det ti år siden, at familien Rosenfeldt Sunddal slog dørene op til den første Restaurant Flammen og bød danskerne indenfor til grillbuffet. Siden er Flammen vokset til 15 restauranter fordelt ud over hele Danmark og en restaurant i Tyskland, og det skal fejres.

- Den udvikling, Flammen har gennemgået, er i allerhøjeste grad vores mange dygtige medarbejderes fortjeneste, så derfor skal de naturligvis være med til at fejre fødselsdagen, siger Flammens administrerende direktør Piet Klein i en pressemeddelelse.

Restaurant Flammens over 700 medarbejdere får derfor fri fra servering, madlavning og opvask på søndag 15. september, hvor de i stedet bliver hentet i busser og kørt fra nær og fjern til Hotel Kolding Fjord, hvor fødselsdagsfejringen foregår.

- Vi ser det samtidig som en god mulighed for at møde hinanden og skabe et fællesskab på tværs af organisationen, uanset hvor i landet man arbejder, siger Piet Klein om fridagen.

På Restaurant Flammen kan du få stor grillbuffet. Pr-foto
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce