Annonce
Ugeavisen Kolding

Tak til jer, der holder økonomien i gang

Annonce

Læserbrev: Danmark er lukket ned, og hele befolkningen med undtagelse af læger, sygeplejersker og pædagoger er sendt hjem. Det er det indtryk, man får, hvis man lytter til folketingspolitikerne. Men glemmer de ikke lige nogen? En hel del faktisk.

Ni ud af 10 3F’ere har slet ikke mulighed for at tage deres arbejde med hjem. De kan ikke sidde derhjemme foran en computer og lave deres arbejde, og til trods for udbredt smitte, britiske og sydafrikanske mutationer og meget mere møder de ind og arbejder som normalt. Det er på byggepladser, på lagre og - her i 3F Kongedalens område - i høj grad på fabrikker. Det er folk, der knokler. Folk, der ikke får tilnærmelsesvis den anerkendelse, som deres indsats ellers burde berettige.

De her mennesker, 3F’erne, er dem, der holder hjulene i gang. Hvis industrien, byggeriet og transportsektoren gik i stå, ville hele landets økonomi gå i stå, og vi ville pludselig ikke have råd til at hjælpe de syge, de ældre, de ledige. Vi ville heller ikke have råd til at bekæmpe den pandemi, vi allesammen ønsker langt, langt væk. De samfundsøkonomiske konsekvenser ville simpelthen blive uoverskuelige, hvis ikke det var for manden og kvinden på gulvet. Og det glemmer vi i vores travlhed med at rose læger, sygeplejersker og pædagoger, som - bevares – også fortjener et kæmpe skulderklap for deres indsats.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce