Annonce
Ugeavisen Kolding

Tebutikken holder fortsat åbent i midtbyen: Men vi savner da vores kollegaer i de andre butikker

Helle Sanderhus havde rigeligt at se til i Tebutikken i løbet af julemåneden, men selvom der har været mere stille på den anden side af nytår, så oplever hun stadigvæk, at der kommer kunder ned forbi og handler te og kaffe. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Helle Sanderhus i Tebutikken i Søndergade er en af de butikker i midtbyen, som fortsat må holde åbent. Hun fortæller, at der kommer kunder ind forbi, men at hun savner det liv, der normalvist er i gaderne.
Annonce

Kolding: Selvom der er stille i midtbyen, så har en del af butikkerne fortsat lov til at holde åbent, eksempelvis hos Tebutikken i Søndergade, hvor indehaver Helle Sanderhus kan fortælle, at der stadigvæk kommer kunder ind forbi.

- Vi har selvfølgelig ikke ligeså travlt, som vi havde i løbet af julemåneden, men der kommer heldigvis stadigvæk kunder forbi hver dag og handler te og kaffe. Der er jo mange, der sidder hjemme og arbejder i de her dage, og så vil man gerne have noget ordentligt at drikke, siger Helle Sanderhus smilende.

Foruden at betjene kunderne får hun også en del af tiden til at gå med at rydde op efter en hektisk december.

- Der er altid lidt at give sig til i en butik, så jeg kan heldigvis godt få dagene til at gå, selvom der er stille i gaderne, siger Helle Sanderhus.

Annonce

Mangler kollegaerne

Til trods for at der kommer kunder ind forbi Tebutikken, kan Helle Sanderhus godt mærke, at der er mere stille på gågaderne i midtbyen.

- Jeg savner naturligvis, at der er mennesker i gaderne, og vores gode kollegaer i de andre butikker, som ikke må holde åbent. Hvis man nogensinde var i tvivl om, hvad det betyder for en midtby, at der er forskellige forretninger, og hvilket liv det kan skabe i en by, så kan man da i hvert fald se forskellen nu, siger Helle Sanderhus og fortsætter:

- Jeg er glad for den opbakning, jeg har oplevet i butikken indtil videre, og jeg håber naturligvis, at det fortsætter. Jeg holder i hvert fald åbent, så længe det er muligt, siger Helle Sanderhus.

Disse butikker holder fortsat åbent

Midtbyen: Tebutikken, Synoptik, Føtex, Frellsen Chokolade, Hallmann Optik, Kolding Blomsterhus, By Hansen, Løveapotek, Matas, Profil Optik, Profil Optik Optikjær, receptionen Slotssøbadet (salg af gavekort), Smoke-it, Thiele, Ulveapoteket, Vinspecialisten, Seerup Optics, Normal, Beer Shoppen, Helsam Grønne Amalie, Konditor Bager, Osten, Kolding Vinhandel, Øjesten, Phonetrade Kolding.

En række spisesteder er desuden åbne for take-away, tjek det enkelte spisesteds hjemmeside eller facebook-side for information.

Kolding Storcenter: Bilka inklusiv Telenor, Løveapotek, Louis Nielsen, Matas, Nespresso, Normal, Profil Optik, Synoptik. Carls Jr., Restaurant Mango, Starbucks har åbent for takeaway.


Vi har selvfølgelig ikke ligeså travlt, som vi havde i løbet af julemåneden, men der kommer heldigvis stadigvæk kunder forbi hver dag og handler te og kaffe. Der er jo mange, der sidder hjemme og arbejder i de her dage, og så vil man gerne have noget ordentligt at drikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce