Annonce
Ugeavisen Kolding

Tegnekonkurrence: Vind en bowling-tur for hele familien

Sidste år var der en landsdækkende tegnekonkurrence i forbindelse med Stafet for Livet, og vinder af den blev Rikkemaija på 6 år fra Kolding. Privatfoto
Stafet for Livet Kolding har sat kampen mod tobak og rygning øverst på dagsordenen. Børn kan deltage i tegnekonkurrencen Mig & Tobak.
Annonce

Kolding: Et af de nye tiltag ved årets Stafet for Livet i Kolding er en tegnekonkurrence for børn. Temaet for tegningerne er Mig & Tobak.

- Vi har valgt at fokuserer på rygning, fordi rygning er den enkeltårsag, der er skyld i flest kræfttilfælde. Omkring 5.000 danskere dør hver år af kræft på grund af rygning. 40 børn og unge begynder hver dag på at ryge, og hver anden af dem vil dø af det senere i livet, hvis de bliver ved. Så det er ikke for at være efter rygerne, men i bekymring for børnenes helbred, vi forsøger at gøre noget ved det, siger næstformand i Kræftens Bekæmpelse Kolding, Lis Ravn Ebbesen.

Dommerne

Dommerkomiteen består af salgschef Peder Frydensbjerg fra Ugeavisen Kolding, kulturformidler Kristina Høier Kristiansen fra Nicolai og tidligere billedkunstlærer Lis Ravn Ebbesen fra Kræftens Bekæmpelse Kolding.
Annonce

Send din tegning

Man kan tegne og aflevere tegninger til konkurrencen i Værkstedsteltet under hele årets Stafet for Livet Kolding, som foregår fra lørdag 15. til søndag 16. juni ved p-pladsen ved Kolding Storcenter.

Deltagerne bliver delt i to aldersgrupper: 3 til 12 år og 13 til 18 år. Tegningerne kan også allerede nu afleveres eller sendes til Ugeavisen Kolding, Essen 16, 6000 Kolding. Mærk kuverten "Tegnekonkurrence".

Husk at skrive navn og alder på kunstneren, samt adresse, email og telefonnummer på bagsiden.

Tegningerne vil blive udstillet søndag i Værkstedsteltet og dommerkomiteen træder sammen mandag 17. juni og finder de to vindere. De bedste tegninger bliver trykt i avisen.

Præmien er ens for begge aldersgrupper og vinderne kan se frem til et gavekort til Bowl'n'Fun på en times bowling for op til seks personer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce