Annonce
Ugeavisen Kolding

Thomas er nomineret til Byens Bedste Ekspedient: Jeg er bare mig selv

Thomas Schmidt har kun været hos Tøjeksperten i Helligkorsgade siden september - alligevel har han allerede gjort så stort indtryk, at han er finalist i Byens Bedste Ekspedient. Foto: Steffen Nielsen

Efter kun to måneder i front for Tøjeksperten i Helligkorsgade er Thomas Schmidt nomineret til Byens Bedste Ekspedient.

Annonce

Kolding: Det er blot et par måneder siden, 23-årige Thomas Schmidt blev butikschef hos Tøjeksperten i Helligkorsgade. Alligevel har flere peget på netop ham som Byens Bedste Ekspedient.

Finalepladsen i Byens Bedste 2018 kommer bag på tøjhandleren, som gætter på, at det er hans evne til at tale med kunderne, der har fået folk til at pege på ham.

- Udstrålingen er på plads, og jeg er en glad og smilende person, der spreder god energi, synes jeg selv. Jeg ser det som, at jeg skal ud og snakke med en masse mennesker, mere end at jeg skal ud og sælge tøj. Jeg fører en samtale og ser, om jeg kan hjælpe med noget, og så lytter jeg til kundernes behov, forklarer han.

Langt hen ad vejen er Thomas Schmidt bare sig selv, når han står i butikken og giver gode råd om skjorter, bukser og jakker.

- Det handler jo bare om at være flink og venlig. Der er ikke så stor forskel på, når jeg er på arbejde og privat. Jeg går ikke ind i sådan en rolle eller tager en facade på, siger han.

Udstrålingen er på plads, og jeg er en glad og smilende person, der spreder god energi, synes jeg selv. Jeg ser det som, at jeg skal ud og snakke med en masse mennesker, mere end at jeg skal ud og sælge tøj.

Thomas Schmidt

Thomas Schmidt

Nomineret til Byens Bedste Ekspedient.23 år og kommer fra Toftlund. Udlært hos Tøjeksperten i Toftlund og købte Tøjeksperten i Helligkorsgade pr. 1. september sammen med Svend Erik Skøtt og Claus Nielsen.

Se mere på www.toejeksperten.dk/butikker/tojeksperten-kolding.

Afgiv din stemme på www.ugeavisen-kolding.dk

Annonce

Vil sætte et præg

Den unge butikschef har købt butikken i Helligkorsgade sammen med Svend Erik Skøtt og Claus Nielsen fra Toftlund. Med overtagelsen af butikken i Kolding har varesortimentet ændret sig, og den henvender sig i endnu højere grad til den voksne, modne mand.

I det hele taget er Thomas Schmidt ikke bange for at lave forandringer, og finalepladsen i Byens Bedste har givet ham endnu mere mod på også at sætte sit præg på handelslivet i Kolding.

- Jeg synes, det er fedt og sjovt. Jeg vil gerne være med til at sætte et præg på byen og gøre gågaden til et endnu mere spændende sted, siger han.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce