Annonce
Mindeord

Tidligere Årets Bramdrupper er død: Jens Erik Westh var en lun og humoristisk fyr med glimt i øje

Jens Erik Westh, født 1937, er efter kort tids sygdom afgået ved døden mandag den 11. maj. Privatfoto
Annonce

Kolding: Teddy Schønberg, Bramdrupdam, skriver følgende mindeord over Jens Erik Westh, født 1937, som efter kort tids sygdom er afgået ved døden mandag den 11. maj.

Jens Erik Westh startede som elev i Brørup Bank i 1953 og fik senere arbejde i Danske Bank Kolding. Jens Erik blev i 1964 daglig leder af den nyåbnede filial i Bramdrupdam. Her blev han i 1977 udnævnt til bankbestyrer, dette job bestred han, indtil han gik på pension.

For 41 år siden blev Jens Erik opfordret til at starte Lions Bramdrupdam, hvor han bl.a. var formand for det udvalg, som sidste år planlagde og afviklede Lions Bramdrupdams 40 års jubilæum. Han har gennem årene varetaget alle de tillidshverv, som Lions Bramdrupdam byder på.

Han passede også jobbet som kasserer og revisor i en årrække i Grundejerforeningen Julianelyst. Han har været i bestyrelsen for Bramdrupdam Hallen samt BGIF´s Venner. I 1989 blev Jens Erik Kåret til Årets Bramdrupdammer. Han har også været kåret til årets BGIF´er.

Han var i sit es, når han spillede bridge i Bramdrupdam Sports- & Mødecenter, derudover elskede han et slag whist i sin kortklub.

De fleste vil huske Jens Erik Westh som en lun og humoristisk fyr med glimt i øjet. Hans flair for tal samt grundighed og perfektionisme var årsagen til, at han var kassemester i flere foreninger samt til den lokale byfest i Bramdrupdam i mange år. Jens Erik var også rejselysten, og han kunne godt lide sammen med familien at udforske spændende dele af verden.

Han nød at tilbringe mange timer i sin dejlige have. Han elskede sin familie. Jens Erik efterlader sin hustru Hanne, en søn, datter, svigerdatter og fire børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce