Annonce
Ugeavisen Kolding

Tillykke med Kolding Stadion

Søren Rasmussen
Annonce

Læserbrev: Der var rigtig meget historie i den flotte og meget velholdte gamle bane. Højdepunktet var da KIF i 1981 rykkede op i 1. division. Det der dengang var landets bedste række. For os der kan huske det, var det en ganske særlig dag¨, og vi kan nok endda huske, hvor på stadion vi stod, da det skete.

Nu er det mit håb, at den nye bane bliver rammen om endnu større sports- og kulturbegivenheder. Ja, på et tidspunkt, skal det være på denne bane, at vi kan se KIF rykke op i superligaen.

Med det nye græstæppe markerer vi den første milepæl på vejen til det, vi kalder: ”Fremtidens stadion” i Kolding.

Vi har sagt farvel til atletikbanen – som flytter til Seest Idrætspark. Fodboldbanen er flyttet 11 meter mod syd og øst – tættere på tribunen, så vi som tilskuere får en langt mere intens fodboldoplevelse. Derudover er der kommet varme i banen, så vi lever op til stadionkravene i 1. division.

Jeg mener, vi skylder en særlig tak til vores personale på Kolding Stadion og i forvaltningen for den helt ekstraordinære indsats, I har ydet for at får projektet til at lykkedes. Tak til KIF for rigtig godt samarbejde.

Det er dejligt, at vi som kommune kan være med til at støtte op om klubbens og stadions udvikling og det glæder mig meget, at det er lykkedes at samle hele byrådet om projektet.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Gør kommunen giftfri

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Ugeavisen Kolding

Midtbyens juletraditioner bliver udfordret af corona

Annonce