Annonce
Ugeavisen Kolding

Topkarakter og fastansættelse: Emma skulle slet ikke være optiker

Allerede inden Emma Lærke Thomsen blev færdig som optiker, var hun blevet tilbudt fastansættelse. Foto: PR

Kolding: Emma Lærke Thomsen begyndte som butiksmedhjælper hos Louis Nielsen i Kolding Storcenter for fem år siden, uden hun havde planer om, at hun skulle være optiker. Nu er hun blevet færdiguddannet som optiker med topkarakteren 12 og er netop blevet fastansat i butikken.

- Jeg havde ingen anelse om, hvad jeg ville uddanne mig til på det tidspunkt. Der var så mange muligheder og det var helt uoverskueligt. Min veninde gjorde rent i Louis Nielsen, så jeg søgte også ind i butikken som butiksmedhjælper og fik jobbet, fortæller Emma Lærke Thomsen og fortsætter:

- Det var slet ikke et fag, jeg var blevet præsenteret for tidligere af mine studievejledere, men i butikken begyndte jeg at interessere mig mere og mere for synsprøver og øjet. Det var slet ikke meningen, at jeg skulle være optiker, men i dag giver det utroligt meget mening.

Laila Nørbo Damgaard, chefoptiker hos Louis Nielsen i Kolding, fulgte Emmas udvikling og er glad for, at Emma valgte at uddanne sig til optiker.

- Det stod hurtigt klart for mig, at Emma var skarp til faget. Allerede inden hun selv vidste det, tror jeg, forklarer Laila Nørbo Damgaard.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

En historisk chance

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce