Annonce
Ugeavisen Kolding

Topryttere kommer til Tågerup

Lars Nørgaard Pedersen vandt DM sidste år. 2021-mesterskaberne er 11. gang i træk, at mesterskaberne holdes på den store bane hos Absolute Horses. Foto: PR

Tågerup: Der er ridebanespringning på det absolut højeste niveau herhjemme, når Absolute Horses fra den 5. til 8. august traditionen tro er værter for DM i ridebanespringning.

- Vi håber på et almindeligt stævne, hvor rytterne kan blive bakket op af tilskuere. Vi vil bestræbe os på at give ikke bare rytterne men også tilskuerne en god oplevelse. Det er på tide med lidt opmuntring efter den lange periode med nedlukninger, siger Christian Schou, der sammen med sin bror Andreas driver hestecentret på Tågerup.

Tidligere har der også været afholdt et internationalt stævne i forbindelse med DM, men det har coronapandemien sammen med et udbrud af den smitsomme herpesvirus blandt heste sat en stopper for.

Annonce

- Det var planen, at vi skulle have haft et internationalt stævne sammen med DM, som vi har haft det før, men vi har valgt at aflyse det og udelukkende koncentrere os om at få afviklet mesterskaberne, siger Christian Schou.

I fjor blev mesterskabsstævnet gennemført uden publikum. Her vandt Lars Nørgaard Pedersen på Bøgegårdens Gladiola.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Ugeavisen Kolding

83-årige Birgit og oldebarnet Jonas var med, da dronningen besøgte Christiansfeld: Det er en oplevelse, vi aldrig glemmer

Ugeavisen Kolding

Nu skal eleverne til Koldings gymnasier fordeles mere ligeligt: Ny aftale om gymnasier får kæmpe betydning i Kolding

Annonce