Annonce
Ugeavisen Kolding

Topryttere springer ved Absolute Horseshow

Andreas Schou har endnu ikke prøvet at vinde DM på hjemmebane, men også i år gør han forsøget. PR-foto
Absolute Horses er for niende gang vært for DM i ridebanespringning. Det kombineres med et stævne under titlen "Absolute Horseshow".
Annonce

Sommersted: Fra 31. juli til 4. august kan man opleve topryttere og tv-kendisser på Tågerup i Sommersted, hvor der for niende gang er DM i ridebanespringning.

Der skal kåres mestre i tre klasser, nemlig Stephex DM for senior by Schou og Agria DRF-mesterskaber for U21 og U18. De internationale klasser rides på tre niveauer, hvor afslutningen er en Grand Prix-klasse søndag.

Stævnet byder på masser af ridning og heste, men der er også forskellige messestande og et børneområde, så man kan roligt tage hele familien med.

Fredag 2. august er der stor rytterfest - og den er åben for alle. Her er der både buffet, musik ved Langhoff & Dohn og underholdning ved stand up-komikeren Uffe Holm. Fra kl. 23 spiller DJ Alexander Krogh.

Absolute Horses drives af brødrene Andreas og Christian Schou sammen med Bo Kristoffersen, og Andreas Schou stiller selv op til DM for senior med hesten Quadrosson Ask. Også tv-kendissen Tina Lund, der til daglig bor i Dubai, deltager.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce