Annonce
Ugeavisen Kolding

Torvedage lukker ned - grønthandler vil levere grønt til døren

Indtil restriktionerne bliver løftet, vil der ikke være torvedage på Akseltorv. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Kolding: "En torvedag med opstilling af boder mv. vurderes som udgangspunkt at være et arrangement eller lignende, som ikke er tilladt i medfør af de nye regler."

Sådan skriver politiet i sin beskrivelse af de restriktioner, der er kommet i forbindelse med de seneste tiltag mod coronasmitte, og derfor er der nu blevet lukket ned for torvedagene på Akseltorv. Det bekræfter Kolding Kommune på sin hjemmeside.

Tommy Lomholt har solgt grøntsager til torvedagene i mere end 40 år, og han er naturligvis ærgerlig over, at der nu er blevet lukket ned. Samtidig er han dog også fuld af forståelse.

- Rigspolitichefen siger, at man ikke må være samlet mere end ti mennesker, og der kommer jo mere end ti mennesker til torvedage, så jeg har fuld forståelse for, at der bliver lukket ned. Det er en tradition for både os og kunderne, men i de her tider må vi alle gøre en indsats, siger Tommy Lomholt

Han vil nu levere grønt til koldingenserne om torsdagen i stedet.

- Vi gør det sådan, at folk kan sende en sms til mig, og så kommer vi til Kolding om torsdagen og sætter varerne ved folks døre. Jeg har ikke nogle hjemmeside, så det skal ske over sms, fortæller Tommy Lomholt.

Man kan bestille grøntsager hos Tommy Lomholt på sms til nummeret 60 82 30 27.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce