Annonce
Ugeavisen Kolding

Torvelørdag bliver til julemarked to gange i december

To gange i december får juletræet på Akseltorv selskab af et julemarked, når Kolding Greenstreets Torvelørdag kommer i julestemning. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Langt de fleste lokale julemarkeder er aflyst i år på grund af corona. Derfor bliver den faste torvelørdag med juletema 12. og 19. december.
Annonce

Kolding: Der er skruet gevaldig ned for de store julearrangementer i år, hvor blandt meget andet de traditionsrige julemarkeder på Koldinghus og Trapholt er aflyst.

Men helt uden julemarked bliver Kolding ikke i år. De to lørdage 12. og 19. december bliver nemlig i julens tegn til den faste torvelørdag på Akseltorv.

- Vores tanke var, at der er så mange dårlige oplevelser for alle i 2020, og alle andre markeder er blevet aflyst i Kolding, så lad os gør noget, som kan give lidt julestemning for nogen i Kolding, fortæller Justyna Starostka, som er med til at koordinere de to julemarkeder.

Det er tanken, at der skal sælges gløgg, æbleskiver og andre julede godter, mens lokale kunsthåndværkere og kunstnere vil stille op med unikke varer, som måske kan komme under juletræet i år.

De to julemarkeder kommer til at foregå fra klokken 10 til 16 for at følge midtbyens åbningstider, og arrangørerne understreger, at der bliver sørget for god afstand og masser af håndsprit.

Der er plads til flere boder på de to markeder, og interesserede udstillere er velkomne til at kontakte Kolding Green Streets Torvelørdag på www.greenstreets.dk.


Der er så mange dårlige oplevelser for alle i 2020, og alle andre markeder er blevet aflyst i Kolding, så lad os gør noget, som kan give lidt julestemning.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce