Annonce
Ugeavisen Kolding

Traditionsrig stafetløb midt i Kolding aflyses i år: Jubilæum udskydes til næste år

Slotssøstafetten er blevet holdt 39 gange og skulle i år have fejret sit 40 års jubilæum. En del af deltagerne i stafetten møder op udklædte. Arkivfoto: Søren Gylling
Det traditionsrige stafetløb omkring Slotssøen bliver ikke til noget i år. Det er forsamlingsforbuddet, der er årsag til aflysningen.

Kolding: Slotssøstafetten skulle ellers have fejret sit 40 års jubilæum i år. Men jubilæet for det traditionsrige stafetløb bliver nu først fejret næste år i august.

Arrangørerne af det traditionsrige løb har netop offentliggjort, at de i år aflyser løbet, der var planlagt til at finde sted onsdag den 26. august klokken 19.

Årsagen er, at regeringen allerede har meldt ud, at man under ingen omstændigheder kommer til at tillade forsamlinger på flere end 500 mennesker før tidligst efter den 31. august.

Og da Slotssøstafetten de seneste år har samlet mellem 600 og 1000 mennesker, når man tæller både deltagere, tilskuere og hjælpere med, kan det ikke lade sig gøre at sende løberne afsted den 26. august.

Det er Kolding KFUM Atletik og Motion og Kolding Firma Idræt, der står bag motions-stafetten, og her har man overvejet, om man kan flytte løbet til senere hen på sensommeren eller efteråret.

Udmeldingen fra arrangørerne er dog, at da det bliver tidligere mørkt da, vil nogle hold ikke kunne nå at få deres sidste løbere i mål, før det bliver mørkt. Og flytter man stafetten til en weekend, vil det kollidere med mange andre arrangementer, der også er udskudt til efteråret. Derfor bliver næste Slotssøstafetten altså først i 2021.

- Vi håber, at vore deltagere, sponsorer og samarbejdspartnere stadig vil være parat til at støtte Slotssøstafetten, der er et motionsstafetløb, der både præmierer de hurtigste stafethold og de stafethold, der medvirker til at gøre løbet festligere ved at deltage i sjove og festlige udklædninger, lyder det fra arrangørerne.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce