Annonce
Ugeavisen Kolding

Trampolinparken i Kolding er først med videospil for hoppere

Mens man hopper, kan man på skærmen se sine bevægelser omsat til et videospil. Privatfoto
Annonce

Kolding: Gæsterne i Kolding Trampolinpark kan nu prøve et nyt, interaktivt spil - som man udfører på trampolin. Valojump hedder spillet, og Jump'it er det første sted i landet, man kan prøve det.

- Vi er super glade for at kunne præsentere ValoJump. De forskellige spil på ValoJump er designet til at kunne spilles på ethvert trampolinniveau og af alle - børn som voksne. Det, der gør spillet unikt, er, at man leger sig gennem sjov motion samtidigt med, at man får en anderledes fed trampolinoplevelse, siger Claus Rasmussen fra Jump'it i en pressemeddelelse.

Jump'it åbnede i februar og har også indgået samarbejde med airtrack-leverandøren GymPlay, så man i trampolinparken dels kan prøve deres kvalitetsairtracks, dels se deres lokale showroom med forskellige airtrack-produkter og tilbehør.

- Vi har endvidere haft stor succes med vores trampolintiltag Gym'it, hvor cirka 130 tilmeldte unge mennesker hver uge springer, øver og leger sig gennem 2,5 time på trampolindugene sammen med uddannede instruktører, fortæller Claus Rasmussen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce