Annonce
Ugeavisen Kolding

Trapholt og naturvejledere inviterer til digital guidet skovtur

Lokale naturvejledere og Trapholt inviterer til skovtur med digital guide som en del af stort naturprojekt. Foto: PR
Som en del af projektet "Tæt på træer" inviterer Trapholt og Trekantområdets naturvejledere til digital guidet skovtur.

Kolding: Lørdag den 27. februar fra kl. 11-12 kan alle, der har lyst, få sig en særlig oplevelse i naturen. På en guidet skovtur, sammen med Trekantområdets naturvejledere og Trapholt, kan deltagerne opleve skoven på en helt ny måde.

Coronasituationen har fået rigtig mange til at gå i skoven. Men hvad kan man egentligt opleve derude, og lægger vi rigtig mærke til alt det, der er at opleve i en dansk skov i februar måned? Det vil naturvejlederne fortælle om på en måde, som deltagerne næppe har prøvet før.

Det foregår på den måde, at deltagerne går ud i en hvilken som helst skov, trykker på et link på mobiltelefonen og ser og hører naturvejlederne guide til forskellige oplevelser i skoven.

Deltagerne vil både høre om træernes intelligens, lære at lytte til skovens mange lyde og se og føle på træerne på en ny måde. Arrangørerne opfordrer til, at man er to eller flere sammen afsted.

Annonce

Digital oplevelse

Skovturen arrangeres af Trapholt og naturvejledede fra hele Trekantområdet som et del af projektet "Tæt på træer". Naturvejlederne og Trapholt står i Sønderskov i Vejle, mens deltagerne står i skove, som de selv vælger. Fra Kolding deltager naturvejlederne Jørn Chemnitz og Ruth Engel.

Skovturen finder sted via Zoom den 27. februar kl. 11-12. Det er gratis at deltage. Link til Zoom finder man på trapholt.dk eller Trapholts facebookside. Arrangørerne anbefaler, at man medbringer et tørklæde, blok og blyant.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Klumme: Fest i gaden

Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce