Tre gode råd: Sådan kan du skrue ned for kødet og op for grøntsagerne
Mette Thrane og Christoffer Bro Christensen, der står i spidsen for kantinen på Designskolen Kolding, kommer her med gode råd til at skære ned på kødforbruget og i stedet skrue op for det grønne køkken.
Copy link address
Lotte Højstrøm lho@ugeavisen.dk
Annonce
Mette Thrane Frandsen er som leder af service- og eventafdelingen på designskolen øverste leder af skolens kantine. Hun har tidligere været køkkenchef i kantinen og indførte et intensivt fokus på mere grøn mad og mindre kød. Her stiller hun et fad med rå grønsager og frugt frem, så kantinens kunder selv kan fremstille deres egen juice i juiceren ved siden af. Foto: Lotte Højstrøm
Mette Thrane Frandsen og køkkenchef Christoffer Bro Christensen står i spidsen for kantinen på designskolen, hvor 80 procent af maden er vegetarisk eller vegansk, mens der kun er kød i 20 procent af maden. Foto: Lotte Højstrøm
Mette Thrane Frandsen og køkkenchef Christoffer Bro Christensen står i spidsen for kantinen på designskolen, hvor 80 procent af maden er vegetarisk eller vegansk, mens der kun er kød i 20 procent af maden. Foto: Lotte Højstrøm