Annonce
Ugeavisen Kolding

Tre idrætsprojekter fra Trekantområdet er videre i konkurrence

Hvis man vil stemme et projekt videre mod finalen, sker det på hjemmesiden danskernesidraetspris.dk PR-foto
Finalisterne til Danskernes Idrætspris er udpeget. Nu er det op til danskerne at stemme et af de lokale idrætsprojekter videre i konkurrencen.
Annonce

Trekantområdet: Tre idrætsprojekter fra Trekantområdet er nu gået videre i konkurrencen om Danskernes Idrætspris og de medfølgende 100.000 kroner.

19 i 19 er et projekt drevet af Birkemose Golfklub, som forsøger at hjælpe 19 kontanthjælpsmodtagere videre i jobs. Golfklubben sørger for, at kontanthjælpsmodtagerne enten starter i praktik i klubben eller bliver sendt videre til klubbens samarbejdspartnere.

Spinning for udviklingshæmmede tilbyder spinning i et motionscenter. Og netop det at det foregår i et "rigtigt" motionscenter, er vigtigt, da deltagerne gerne vil være en del af foreningslivet på lige fod med andre.

60+ Frisk gik også videre i sidste års konkurrence, men er stadig så godt et initiativ, at dommerne synes, at det bør have endnu en chance. Mere end 60 idrætsforeninger samarbejder med Kolding Kommune om at få flere seniorer til at dyrke idræt.

Om de udvalgte idrætsinitiativer skal videre i konkurrencen, er nu op til danskerne, som kan stemme på deres favorit på danskernesidrætspris.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce