Annonce
Ugeavisen Kolding

Tre vejbroer i Bramdrupdam renoveres

Renoveringen af de tre vejbroer kommer til at foregå i fem uger fra den 29. juni til 7. august. Privatfoto.
Annonce

Bramdrupdam: Den 29. juni sætter Kolding Kommune arbejdet med at renovere tre vejbroer på Nørregyde i Bramdrupdam i gang.

De tre vejbroer, der fungerer som stitunneller, er lavet på samme tidspunkt og med samme konstruktion. Derfor bliver alle tre vejbroer renoveret ”på samlebånd” for at få det overstået i én arbejdsgang.

- Vejbroerne er lavet i 1974 og er dermed 46 år gamle og trænger til en gennemgribende opdatering. Vi fornyer hele vejopbygningen fra asfalt ned til beton, hvor der lægges en ny fugtisolering. Fugtisoleringen er et tykt lag tagpap, som holder betonen fri for fugt og leder det væk, siger vejingeniør Brian Holm Simmelsgaard fra By- og Udviklingsforvaltningen.

Arbejdet kommer til at foregå i fem uger fra den 29. juni til 7. august. I denne periode vil der kun være ét spor farbart på hele strækningen, så trafikken kan afvikles i hele perioden.

Arbejdet vil foregå i hverdage fra kl. 7-18 og eventuelt på lørdage 8-14, hvis det bliver nødvendigt for at holde tidsplanen. Renoveringsarbejdet udføres af entreprenørvirksomheden Ommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce