Annonce
Erhverv 112

Trods meget mørke skyer over hotelbranchen sætter Hotel Koldingfjord gang i renovering

Hotel Koldingfjord, der er ejet af Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer samt Dansk Sygeplejeråd, har sat gang i en renovering af 110 badeværelser. Samlet investerer hotellet 15 millioner kroner i renoveringen, der skal bidrage til at holde hjulene i gang. Foto: Hotel Koldingfjord
Mens konferencehotellet Hotel Koldingfjord har lukket for gæster, så sætter hotellet nu i gang en renovering af blandt andet badeværelser. Samlet bliver der investeret 15 millioner kroner.

Kolding: Midt i den alvorlige økonomiske krise forårsaget af corona-epidemien har Hotel Koldingfjord i Kolding besluttet at fremrykke investeringer for et tocifret millionbeløb, fremgår det af en pressemeddelelse.

Hotellet er ejet af Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer samt Dansk Sygeplejeråd, og hotellets bestyrelse har netop godkendt en plan for fremrykning af renovering af 110 af hotellets badeværelser samt udskiftning af 6.000 kvadratmeter gulvtæpper. Prisen bliver omkring 15 millioner kroner, og arbejdet sættes i gang hurtigst muligt. Hotellet råder over 132 værelser.

- Hotellets bestyrelse finder, at det er rettidigt omhu at fremskynde denne renovering af 110 badeværelser. Selvom der er mørke skyer over den danske hotelbranche, finder vi det rigtigt at bruge tiden nu på endnu en renoveringsrunde, så vi står endnu stærkere i konkurrencen, når "normale" tider vender tilbage, udtaler administrerende direktør Peder J. Madsen.

Annonce

Gang i hjulene igen

Det er et af landets største pensionsselskaber, PKA, som Pensionskassen for Sygeplejersker og Lægesekretærer hører under, der repræsenterer hotellets ejere. PKA har anbefalet, at renoveringen kommer i gang nu. Ifølge PKA’s ejendomschef Nikolaj Stampe ønsker pensionsselskabet at fremrykke planlagte investeringer for at give en håndsrækning til erhvervslivet i en vanskelig tid.

- Vi kan fra PKA’s side bidrage til at få samfundet op i fart igen, når krisen er overstået. Derfor er et projekt som renoveringen af badeværelser på Hotel Koldingfjord oplagt at få i gang nu. Det vil dels skabe aktivitet, mens det bliver udført, og dels stille hotellet stærkt i konkurrencen på den anden side af krisen, udtaler ejendomschef Nikolaj Stampe i pressemeddelelsen.

Annonce

Vi tror på fremtiden

Hotel Koldingfjord er lukket helt ned i disse dage, og hovedparten af medarbejderne er sendt hjem. De økonomiske konsekvenser af coronakrisen bliver dramatiske, spår administrerende direktør Peder J. Madsen.

- Vi er ligesom vores kollegaer i hotel- og restaurationsbranchen udfordrede. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og desværre har det lange udsigter, inden vi er tilbage på normalt aktivitetsniveau. Men signalet om at fremskynde renoveringen kan ikke misforstås. Hotel Koldingfjord kommer igennem denne krise. Vi tror på fremtiden, selv om det ser sort ud lige nu, udtaler administrerende direktør Peder J. Madsen.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce