Annonce
Ugeavisen Kolding

Udsigt til kø i seks uger: Vejdirektoratet lægger ny asfalt på motorvejen

Motorvejen E45 omkring Kolding. Foto: Søren Gylling
De næste seks uger er der udsigt til kø på motorvejen omkring Kolding, når Vejdirektoratet lægger ny asfalt. Det betyder blandt andet, at der kun vil være ét spor farbart i begge retninger i arbejdsperioderne.

Kolding: Fra og med den 15. maj og seks uger frem vil der være øget risiko for kødannelse på motorvejen omkring Kolding, fordi der skal lægges ny, klimavenlig asfalt. Det oplyser Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Vejdirektoratet skriver, at arbejdet vil finde sted i nordgående retning mellem tilkørselsrampe 66 Christiansfeld og frakørselsrampe 64 Motorvejskryds Kolding Vest.

Arbejdet starter med, at den gamle belægning fræses af. Herefter skal der udføres lokale reparationer i den underliggende belægning. Endelig udlægges der ny belægning, og til slut vil der blive påført striber.

Annonce

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne, skriver Vejdirektoratet.

Et spor i begge retninger

Arbejdet vil blive udført i to etaper, og den første etape foregår mellem tilkørselsrampe 66 Christiansfeld og tilkørselsrampe 65a Kolding S.

Ifølge Vejdirektoratet vil konsekvenserne for bilisterne være, at den nordgående trafik ledes over i sydgående spor med ét farbart spor i begge retninger i arbejdsperioderne. Samtidig vil fra- og tilkørselsrampe 65b Vonsild i nordgående retning samt fra- og tilkørselsrampe 65a Kolding S periodevis være spærret i arbejdsperioderne. Til sidst vil Rasteplads Hylkedal Øst vil i perioder også være spærret.

Etape to foregår mellem tilkørselsrampe 65a Kolding S og frakørselsrampe 64 Motorvejskryds Kolding Vest, og arbejdet her vil også betyde, at den nordgående trafik ledes over i det sydgående spor, mens Rasteplads Hylkedal Øst fortsat vil være spærret i perioder.

Arbejdet vil på hverdage blive udført som aften- og natarbejde fra klokken 18.00 til 06.30. På fredage fra klokken 19.00 til 08.30. På lørdage arbejdes der fra klokken 18.00 til 10.00 og på søndage fra klokken 18.00 til 06.00

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce