Annonce
Ugeavisen Kolding

Ugeavisen får ny salgschef

Dorthe Toft afløser Peder Frydensbjerg som salgschef for blandt andet Ugeavisen Kolding pr. 1. oktober. Foto: Louise Lauritsen
Efter mere end 20 år i avisbranchen har Peder Frydensbjerg valgt at søge nye udfordringer.
Annonce

Kolding: Ugeavisen Kolding får pr. 1. oktober ny salgschef i skikkelse af Dorthe Toft, fordi avisens hidtidige salgschef, Peder Frydensbjerg, har valgt at sige sin stilling op.

- Jeg trænger til nye udfordringer og glæder til at se, hvad mit nye eventyr byder på - det bliver formodentlig noget inden for salg, som er det, jeg har beskæftiget mig med i hele mit arbejdsliv, smiler Peder Frydensbjerg.

Han kom til Ugeavisen Kolding i 2017 i forbindelse med, at Jysk Fynske Medier opkøbte en række af Politikens Lokalaviser. Peder Frydensbjerg startede sin karriere på Søndagsavisen i Kolding i 1999, og han har dermed været i avisbranchen i mere end 20 år.

- Når jeg ser tilbage, er jeg er glad og stolt over at have været en del af så store mediehuse som Søndagsavisen, JP/Politikkens Hus og sidst men ikke mindst Jysk Fynske Medier. Det har været hårdt, sjovt og ikke mindst lærerigt.

Peder Frydensbjerg har tilbragt størstedelen af sine avis-år i Kolding. Kun fra 2002 til 2005 var han et smut forbi Søndagsavisen i Aarhus.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Gør kommunen giftfri

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Ugeavisen Kolding

Midtbyens juletraditioner bliver udfordret af corona

Annonce