Annonce
Ugeavisen Kolding

Ung iværksætter fortsætter væksten: Virksomheden er nu vurderet til otte millioner

Den unge iværksætter Philip Rossen oplever stor fremgang for sin virksomhed www.justlearn.com, som netop har fået to nye investorer ind. Arkivfoto: Steffen Nielsen
I efteråret fortalte ugeavisen om den unge iværksætter Philip Rossen, som har startet en virksomhed med online sprogundervisning. Nu har han fået to investorer ind og har rundet 100.000 brugere.

Kolding: I 2019 omsatte Philip Rossens virksomhed blot for 100.000 kroner. I år forventer han at runde to millioner, og han har netop fået to investorer med på vognen.

Philip Rossen startede virksomheden www.justlearn.com, mens han gik i gymnasiet, og i slutningen af 2. g droppede han ud for at fokusere fuldt ud på iværksætteriet. Og det har ind til videre vist sig at være en god idé.

Virksomheden, som Philip Rossen driver fra Kolding, tilbyder privat online sprogundervisning, og det er noget, der har været stor efterspørgsel på i et år med nedlukninger i det meste af verden. Så stor, at tjenesten nu har 100.000 brugere, og i 2020 rundede en omsætning på en million kroner.

Annonce

- Jeg synes selv, at det er flot, at en simpel idé fra gymnasiet har været med til at hjælpe rigtig mange mennesker, siger han.

Investerer i mere vækst

Nu er det så tid til at tage det næste skridt for Philip Rossen og www.justlearn.com. For nylig har han nemlig fået to investorer, som har købt 2,5 procent af virksomheden for 200.000 kroner - og dermed har vurderet Philip Rossens firma til at være otte millioner kroner værd.

Samtidig har han fået et lån på 600.000 kroner hos Vækstfonden, og de i alt 800.000 kroner skal bruges på at få virksomheden til at vokse endnu mere, blandt andet gennem markedsføring og udvikling af sprogtjenesten.

- Alt det vi tjener, bruger vi på at vækste, understreger den unge iværksætter, som har besluttet også at tage to praktikanter fra IBA ind i virksomheden.


Jeg synes selv, at det er flot, at en simpel idé fra gymnasiet har været med til at hjælpe rigtig mange mennesker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Ugeavisen Kolding

Vi og ikke dem og os

Annonce