Annonce
Ugeavisen Kolding

Vejarbejde lukker Plovfuren i den ene retning

Det er blandt andet for at ændre på afvandingsforholdene, at kommunen laver vejarbejde på Plovfuren. Arkivfoto: Søren Gylling
Annonce

Kolding: Fra tirsdag til og med fredag i uge 42 vil Plovfuren kun være farbar for trafikanter i den ene retning fra Alpedalen til Seest. Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse. Kommunen beder derfor trafikanter, som skal den modsatte vej, finde en alternativ rute.

- Vi har det problem, at grus langs Plovfuren, især på den sydlige del, hurtigt skylles væk, når det regner. For at rette op på det ændrer vi nu lidt på afvandingsforholdene langs Plovfuren, så vi fremover kan klare den løbende vedligeholdelse af vejen lidt lettere, forklarer ingeniør Brian Simmelsgaard fra Kolding Kommune i pressemeddelelsen.

Ifølge kommunen er vejarbejdet med vilje lagt i efterårsferien for at genere færrest mulige trafikanter. I starten af uge 43 vil der bliver lavet lettere asfaltarbejde udenfor myldretiden, men her forventes trafikanterne at kunne passere uden de store problemer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce