Annonce
Ugeavisen Kolding

Velkommen til Boblberg

Annonce

Læserbrev: Hvis du bor i Kolding kommune, så har det fra den 1. august 2020 været muligt at oprette sig på Boblberg. Du vil sikkert som jeg spørge, da jeg første gang hørte om Boblberg første gang- Hvad er det?

-Boblberg er en digital platform, hvor mennesker og frivillige kan mødes online og have meningsfulde samtaler og finde sammen i nye fællesskaber.

Jeg er rigtig glad for, at vi i Kolding kommune på tværs af forvaltningerne har kunnet byde Boblberg velkommen. Boblberg kan nemlig være med til at danne rammerne for et digitalt fællesskab, hvor borgere kan finde hinanden i fællesskaber om fælles interesser, udfordringer og aktiviteter i den virkelige verden. det kan være sæt lige fra gå-makkere, nye venner, madklub, følgeskab til aktiviteter og efter andre personer, som står i samme situation som dem selv.

Vi har i Social- og Sundhedsudvalget fokus på forebyggelse af ensomhed, da ensomhed kan føre til mindsket livskvalitet og har betydning for sundheden. Mennesker, som oplever at de er ensomme, har dårligere helbred, og de har også̊ sværere ved at overvinde sygdom end mennesker med stærke sociale relationer. Ensomhed og knap så stærke sociale relationer er derfor ikke kun et socialt problem, men øger også̊ presset på sundhedssektoren. Som formand for udvalget er jeg derfor rigtig glad for at vi her gør en indsats, for bryde ensomheden og skabe stærke og meningsfyldte fællesskaber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce