Annonce
Ugeavisen Kolding

Velliv Foreningen overrækker 15.000 kr. til Kolding Krisecenter

Lena Hellstrøm overrakte på vegne af Velliv Foreningen de 15.000 kr. til Kolding Krisecenter. Pressefoto
Annonce

Kolding: Kolding Krisecenter har fået overrakt 15.000 kr. af Velliv Foreningen. Beløbet skal bruges til en meningsgivende ugentlig aktivitet og en plads i et fællesskab med andre i forbindelse med projektet "vejen fra vold og isolation til trivsel og fællesskab".

Formålet med indsatsen er at give kvinderne og børnene et glædeligt indslag i deres hverdag, der kan styrke deres selvværd og give dem en følelse af at høre til et fællesskab.

Projektets mål er at bidrage til en sund livsstil for kvinder og børn og skabe rammerne for forpligtende fællesskaber. Både kvinder og børn ankommer til krisecentret efter at have levet med voldsom fysisk og psykisk vold i hjemmet i mange år. En af konsekvenserne er, at de ofte er blevet meget socialt isoleret.

Det er denne indsats, som Velliv Foreningen støtter med 15.000 kr. Projektet løber over et år med ugentlige fællesspisninger.

Af de 15.000 kr. vil de 10.000 kr. gå til ugentlig levering af overskudsvarer fra Fødevarebanken, mens de resterende 5.000 vil blive brugt til supplerende fødevareindkøb.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce