Annonce
Læserbrev

Venstre har flyttet teatret ind i byrådssalen

Annonce

Læserbrev: Venstres hovsa-politik har efterhånden reduceret Kolding Byråd til en dårlig komedie.

Hvis målet med at lukke Mungo Park har været at sprede utryghed og lægge kulturpolitikken og det i forvejen skrøbelige samarbejde i byrådet i grus, ja - så er det egentlig lykkes meget godt.

Sagen er jo, at der efter Venstres og DF’s beslutning ikke er én eneste kulturinstitution i Kolding, der kan føle sig sikre på noget som helst. Når flertallet som en tyv om natten kan trække tæppet væk under ét af vores fyrtårne, hvad kan man så ikke gøre ved de andre tilbud, vi har?

Det er helt fair, at Venstre er åbne omkring, at de ikke længere har ambitioner for kulturen. Hvis partiet ønsker at prioritere hoppeborge og plastikkrukker endnu mere end de allerede har gjort, er de selvfølgelig i deres gode ret til det. Det er nu engang sådan, demokratiet fungerer.

Men på Koldings og på alle de andre kulturinstitutioners vegne er jeg grundlæggende bekymret for den uro og usikkerhed, der pt spreder sig fra byrådets største parti. Der mangler sammenhæng, der mangler respekt for samarbejde, og det virker ærlig talt som om, partiet er ved at miste grebet, om det der foregår.

Venstre har desværre med endnu en hovsa-løsning omdannet byrådssalen til et teater. For nogen vil det komme til at fremstå komisk. Andre vil opleve det som en tragedie. Personligt ville jeg foretrække, at politikerne tog deres politiske ansvar seriøst og lod rigtige skuespillere bidrage til underholdningen i stedet.

Bjørn Olsen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce